» Alt er udsolgt i Skovkvarteret

Alt er udsolgt i Skovkvarteret

november 14, 2017

Dette er ikke Skovkvarteret, men en plan over Radiorækkerne i Ørestad Nord og hus 41 hvor Sanne og Niclas bor.

PJAT! Vi har ikke udsolgt i Skovkvarteret og du kan stadig nå at finde din drømmebolig i Skovkvarteret – se status på salget her

Men hør lige historien om et heldigt (og grundig) par fra Radiorækkerne, som er et Tetris projekt i Ørestad Nord. Her bor Sanne og Niclas, som købte et spritnyt rækkehus og deres første bolig sammen i oktober 2013.

Sanne og Niclas er et vanvittigt sødt par, på det tidspunkt med et barn på armen og et på vej. De havde kigget på bolig længe og havde hele tiden tænkt, “at vi venter og ser hvordan projektet, markedet og salget arter sig – så beslutter vi os”.

Sanne og Niclas vidste, at de havde hårdt brug for mere plads, at de var godkendt i banken, men var usikker på timing og på hvilken bolig der passede til deres behov. Det var trods alt lige på bagkanten af den altoverskyggende finanskrise, som trak blodige spor langt ind på boligmarkedet.

Mange besøg på Radiorækkernes website, research af diverse boligprojekter og boligportaler havde ikke bragt Sanne og Niclas tættere på en beslutning.

Radiorækkerne var på det tidspunkt halvejs opført og mange boliger var derfor stadig kun at se på papiret. Det var Sanne og Niclas ikke 100 meter mestre i at gennemskue – dvs. hvordan ser man lige en bolig for sig, som bare er streger på papir?


VANDT I LOTTO

MEN de havde heldet med sig den råkolde oktoberdag til et Åbent Hus, som de besluttede sig for at tage til.

Og egentligt vidste de slet ikke hvor heldige de var, da de til Åbent Hus møder Rasmus Friis, som er direktøren fra ejendomsudvikleren Tetris A/S.

Lad os bare sige det lige ud, de faldt ikke pladask for ham direktør-typen! Men de husker tydeligt, at hans jakkesæt og ligefremme facon, var et frisk pust på en søndag.

Den noble herre var jo ikke “hvem-som-helst” og det viste sig hurtigt, at han vidste ALT om byggeriet – så det unge par lyttede til Rasmus.

Og helt kort, så fortalte Rasmus om de placeringer, vinkler og grundideen til Radiorækkerne, som han havde fået i sit køkken, i december 2012.

Derfor kendte Rasmus alle detaljer, og kunne også udpege netop de boliger i hele projektet, som han synes havde de allerbedste placeringer og bedste lysindfald.

Rasmus fortalte endda til Sanne og Niclas forbavselse, at han aldrig selv ville bo i Radiorækkerne (for han bor selv ret godt i byen allerede) men hvis han skulle, så var det i bolig 41 – lige ud til legepladsen, og med kig hele vejen ned af kvarterets sivgade og ud til kanalen ved DR byen (se den heldige boligplacering på billedet herover).

Det havde Sanne og Niclas slet ikke set – eller tænkt på!. Men de kunne med det samme godt se fordelen ved netop denne bolig. Og at der ikke var lignende udsyn i de andre boliger.

Samme eftermiddag reserverede Sanne og Niclas bolig 41. Tre dage senere var kontrakten underskrevet og i foråret 2014 flyttede de ind. Det var lidt som at vinde i Lotto.

Resten er fortid, men sjovt at tænkte på, når de nu sidder i deres store køkken-alrum, og som de eneste i den del af kvarteret kan se helt ned til kanalen, og har omkring 40 meter ubrudt lys væltende ind gennem de store terrassedøre.


4 BOLIGTYPER I SKOVKVARTERET – hvilken type er du?

Og så tilbage til dét med boligtyperne i Skovkvarteret. Heller ikke her er det helt ligemeget hvilken bolig du vælger.

Selvom der stadig er valgfrihed mellem de ledige boliger, og at der er flere af sammen type bolig. Så er der alligevel masser af store og små forskelle på boligerne – afhængig af hvor de præcis ligger, vinkel, lysindfald mv.

Læs mere om boligtyperne her og hvis du vil se status på salget, skal du kigge her…

DERFOR skal I gøre jer den ulejlighed, at tage til Åbent Hus i Skovkvarterets showroom. Vi kan ikke love at I møder Rasmus, men vi kan love, at mæglerne kan hjælpe med både de spørgsmål I har, og med viden I ikke vidste i behøvede. Det er Living Homes, som har været med fra starten, og de kender projektet ned i mindste detalje.

Vi har tidligere skrevet om Michael Krolykke, som i til gengæld godt kan være heldige at møde til Åbent Hus – og han er en gevinst at tale med. Som projektchef for Skovkvarteret, så ved han mere om projektet, end i nogensinde behøver at vide.


PS
  et godt tip til at forbedre din research er at lave en +/- liste.

Det er en liste hvor i samler alle de plusser, i synes der er ved at bo i Ørestad, Skovkvarteret. Samtidig lister i alle de minusser, der også er ved at bosætte jer i Ørestad, Arenakvarteret, Skovkvarteret.

Det giver et godt overblik, og sikkert også nogle interessante diskussioner mellem dig og din bedre halvdel.

Rigtig god fornøjelse.


PPS
  Åbent hus er torsdage kl. 16 – 17.00 og søndage 15.30 – 17.00.