» “Skoven” hitter

“Skoven” hitter

august 14, 2017

Det er efterhånden slået fast, at Skovkvarteret er et populært sted. Mange familier er allerede flyttet ind og løbende følger flere trop, som flere rækkehuse står klar.

Søndag d. 13. august gik næste store etape i salg og i den anledning bød Tetris A/S på café latte, is fra Ismageriet og en fremvisning af de nye rækkehuse.

Interesse for plads, natur og fællesskab

De fleste lejligheder i Birketårnet er allerede reserveret og af de 18 rækkehuse, som er i salg nu, er 40% reserveret. Interessen for rækkehusene, som ligger direkte ud til Fælleden og fredet natur, er til at få øje på, melder Living Homes, som er mægler på Skovkvarteret.

Ganske vist er Skovkvarteret stadig under opførsel og derfor bor de første beboere på en delvis byggeplads. Men for familiens mindste er det med garanti et rent slaraffenland af legemuligheder, hvor de store grusbunker, vandpytter og små mudderhuller er timevis af leg…

Stort fremmøde ved salgsstart

Store, som små var mødt talstærkt op søndag d. 13. august. Her var der rig mulighed for at se nærmere på den nye etape af Skovkvarteret og samtidig få en sludder med nuværende beboere, der også var dukket op.

For nogle kan det måske virke uoverskueligt, at skrive under på et hus, der først har indflytning om 1 år, men sagen er, at hvis du vil bo i et rækkehus, til en overkommelig pris og kun en spytklat fra Indre By, så skal man være hurtig.

Mange familier har nemlig allerede underskrevet købsaftalen og venter nu blot på, at deres liv i Skovkvarteret kan begynde. Et liv med ekstra kvadratmeter til familien, ubegrænset adgang til vild natur og fællesskab med andre familier.

 

Billeder fra salgsstart d. 13. august 2017:

Se mere om de eftertragtede boliger her.