» Salgsstart af lejlighederne på søndag

Salgsstart af lejlighederne på søndag

april 22, 2015

Lejlighederne går i salg på søndag d. 26. april , og vi inviterer igen til en søndag i showroomet. Vi har også inviteret det lokalt kendte ismageri fra Kongelunden, til åbent hus, hvor de vil servere hjemmelavede isvafler til alle. Det vil være muligt at reservere og købe lejlighederne fra denne dag

Det hele ligger kun 12 minutters metrotur fra Kgs. Nytorv. Du kan følge vores rutevejledning, uanset om du er med metro, bil eller cykel.

Instagram konkurrence: lav en is-selfie
Kun 10 minutter fra Skovkvarteret – på Kongelundsvej på Amager – får man efter sigende én af de bedste is i Københavnsområdet. Ismageriet laver italiensk is til danske smagsløg. De bruger gerne råvarer hentet på Fælleden: Havtorn, æbler eller hyldebær – mens pistacienødder, mandler og hasselnødder hentes direkte fra Italien.

På søndag serverer Ismageriet is til alle, som kommer til salgsstart, og vi belønner den bedste ‘is-selfie’ med et gavekort på kr. 200,- til Ismageriet. Det eneste du skal er, at komme og opleve Skovkvarteret på søndag, smage den hjemmelavede is og uploade din is-selfie på #boarbejdlevibyen. Vi vælger vinderen blandt de bedste billeder allerede på mandag.

Vi tjekker løbende hashtagget #boarbejdlevibyen – så hashtag dit billede og tjek vores Instagramprofil @Skovkvarteret. Måske bliver det dit billede, vi reposter på Instagram.

Vi glæder os til se dig på søndag – og til at se dit billede