fbpx

Rækkehusene

 

Er dette din nye udsigt? Vi bygger 66 nye rækkehuse i Skovkvarterets sidste etape – lige på kanten af det vi kalder Købehavns fedeste forhave Kalvebod Fælled.
Du kan vælge mellem 3 typer, der alle ligger ud til en grøn plads, der indbyder til leg og hygge. Husene er indrettet med hhv. 2 eller 3 værelser, stue, køkken/alrum og terrasse.

Her er du tæt på både naturen, bylivet, skole, fritidstilbud, indkøb og ikke mindst metroen.

Rækkehusene er fra 73 til 133 m² og koster fra 4.149.000,-

Se alt om Skovkvarteret og rækkehusene her.

Rækkehusene i Skovkvarteret

Husene har en lidt større variation i 2. etape med forskudte facader, halve plan og indgang via udvendige trappereposer og store tagterrasser. Facaderne er mursten i forskellige nuancer, så husene har et levende og gedigent udtryk med spil og variation i det enkelte huse. Fælles for alle rækkehusene er adgang til terrasse fra stue/køkken. Type 1, 2a og 2b har køkken-alrum, hvor type 3 tillige har separat stue.

Der er også masser af liv mellem husene, fordi hele Skovkvarteret er placeret i et lege- og opholdsområde. Her kan børnene frit lege og rende på besøge hos legekammeraterne, mens du får en snak med naboen. Det er altså dig og dine børn eller venner, der kommer i første række i Skovkvarteret.

 

Her kan du læse om Casper og Josefine, som bor i Skovkvarteret og har valgt bilen fra.

 

Rækkehus type 1

Type 1 rækkehusene er de mindste af de 3 typer rækkehuse. De er på 73-79 m2 fordelt på 1½ plan.

I stueetagen træder du ind i en dejlig stor entré med adgang til husets badeværelse og et værelse. Køkken/alrummet har vinduespartier fra gulv til loft og direkte adgang til terrassen.
Fra stueetagen går du ad en trappe til første sal, hvor huset andet værelse ligger.

Her finder du mere info om type 1-rækkehusene

Rækkehus type 2a

Type 2a rækkehuse er på ca. 127 m2 fordelt på 2½ plan. Rækkehuset har indgang på 1. sals niveau, hvor du træder ind i entreen med adgang til et værelse og et badeværelse.

Den lidt utraditionelle indgang på 1. sals niveau lader dig møde husets første terrasse, før du træder ind. En hyggelig velkomst med plads til en udvendig hyggekrog.

På øverste etage ligger køkken og en stor tagterrasse.

Her finder du mere info om type 2-rækkehusene.

Rækkehus type 2b

Type 2b rækkehuse er på 124 m2 fordelt på 2½ plan. Rækkehuset har indgang på 1. sals niveau, hvor du træder ind i entreen med adgang til et værelse og et badeværelse.

Den lidt utraditionelle indgang på 1. sals niveau lader dig møde husets første terrasse, før du træder ind. En hyggelig velkomst med plads til en udvendig hyggekrog.

På øverste etage ligger køkken og terrasse.

Her finder du mere info om type 2b-rækkehusene

Rækkehus type 3

Type 3 rækkehuset er på 120-133 m2 fordelt på 3 plan.

Stueplan har en entré med garderobe, badeværelse og et lyst køkken/alrum med spiseplads og direkte adgang til terrassen. Rummet har et gulv til loft vinduesparti, som gennemlyser stueetagen.

Fra stueplan går du ad en åben trappe op til 1. sal, her har du stuen og et soveværelse. Videre op ad trappen til 2. sal, har du ét badeværelse mere og 2 værelser.

Her finder du mere info om type 3-rækkehusene

Se de ledige rækkehuse

Vores samarbejdspartnere, Living Homes, står for salget af de sidste boliger. Skynd dig ind og se hvilke rækkehuse der stadig er til salg.

Se ledige rækkehuse

Se boligpræsentation

Læs mere om de forskellige boliger, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om rækkehusene i Skovkvarteret i én pdf.

Se – og download – den her.