» Byhusene

Dit nye byhus

Er dette din nye udsigt?

Skovkvarteret ligger lige på kanten af det, vi kalder Købehavns fedeste forhave, Kalvebod Fælled.
Du kan vælge mellem flere typer byhuse, der alle ligger ud til en grøn plads, som indbyder til leg og hygge. Husene er indrettet med hhv. 2 eller 3 værelser, stue, køkken/alrum og terrasse.

Her bor du midt i naturen og tæt på både byliv, skole, fritidstilbud, indkøb og ikke mindst metroen.

Byhusene koster fra 4.399.000,-

Ring på 3333 0305 for en personlig fremvisning.

Se byhuse til salg her.

Byhusene i Skovkvarteret

Husene varierer i udtryk og indretning med forskudte facader, halve plan, store tagterrasser og indgang via udvendige trappereposer. Facaderne er mursten i forskellige nuancer, så husene har et levende og gedigent udtryk. Alle byhusene har direkte adgang til terrasse fra stue/køkken. Type 1, 2A og 2B har køkken-alrum, hvor type 3 har både køkken/alrum og separat stue.

Der er masser af liv mellem husene, fordi hele Skovkvarteret er placeret i et lege- og opholdsområde. Her kan børnene frit lege og besøge kammeraterne, mens du får en snak med naboen. Det er altså dig og dine børn og fællesskabet, der kommer i første række i Skovkvarteret.

 

Her kan du læse om Casper og Josefine, fra Skovkvarteret som valgte bilen fra.

 

Byhus Type 2A

Type 2A er på ca. 127 m2 fordelt på 2½ plan. Huset har indgang på 1. sals niveau, hvor du træder ind i entreen med adgang til et værelse og et badeværelse.

Den lidt utraditionelle indgang på 1. sals niveau lader dig møde husets første terrasse, før du træder ind. En hyggelig velkomst med plads til en udvendig hyggekrog.

På øverste etage ligger køkken og en stor tagterrasse.

Kun få ledige Type 2A
Pris fra: 4.649.000,-

Mere om Type 2A-byhusene.

Byhus Type 2B

Type 2B er på 124 m2 fordelt på 2½ plan. Huset har indgang på 1. sals niveau, hvor du træder ind i entreen med adgang til et værelse og et badeværelse.

Den lidt utraditionelle indgang på 1. sals niveau lader dig møde husets første terrasse, før du træder ind. En hyggelig velkomst med plads til en udvendig hyggekrog.

På øverste etage ligger køkken og terrasse.

Pris fra: 3.999.000,-

Mere om Type 2B-byhusene

Byhus Type 3

Type 3 er på 120-133 m2 fordelt på 3 plan.

Stueplan har en entré med garderobe, badeværelse og et lyst køkken/alrum med spiseplads og direkte adgang til terrassen. Rummet har et gulv til loft vinduesparti, som gennemlyser stueetagen.

Fra stueplan går du ad en åben trappe op til 1. sal, her har du stuen og et soveværelse. Videre op ad trappen til 2. sal, har du ét badeværelse mere og 2 værelser.

Kun få ledige Type3
Pris fra: 4.349.000,-

Mere om Type 3-byhusene

Find hjem her

Det er vores ejendomsmægler Home Sydhavnen, der står for salget af byhusene i Skovkvarteret.

Ring på 3333 0305 og book en personlig fremvisning.

Eller skriv til os her.

Se boligpræsentation

Læs mere om de forskellige boliger, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om byhusene i Skovkvarteret i én pdf.

Se hele præsentationen her.