fbpx

Rækkehusene

 

Er dette din nye udsigt?

Vi bygger nu Skovkvarterets sidste etape – lige på kanten af det, vi kalder Købehavns fedeste forhave, Kalvebod Fælled.
Du kan vælge mellem 4 typer, der alle ligger ud til en grøn plads, som indbyder til leg og hygge. Husene er indrettet med hhv. 2 eller 3 værelser, stue, køkken/alrum og terrasse.

Her bor du midt i naturen og tæt på både byliv, skole, fritidstilbud, indkøb og ikke mindst metroen.

Rækkehusene er fra 73 til 133 m² og koster fra 3.149.000,-

Ring på 3333 0305 for en personlig fremvisning.

Se rækkehuse til salg her.

Rækkehusene i Skovkvarteret

Husene varierer i udtryk og indretning med forskudte facader, halve plan, store tagterrasser og indgang via udvendige trappereposer. Facaderne er mursten i forskellige nuancer, så husene har et levende og gedigent udtryk. Alle rækkehusene har direkte adgang til terrasse fra stue/køkken. Type 1, 2A og 2B har køkken-alrum, hvor type 3 har både køkken/alrum og separat stue.

Der er masser af liv mellem husene, fordi hele Skovkvarteret er placeret i et lege- og opholdsområde. Her kan børnene frit lege og besøge kammeraterne, mens du får en snak med naboen. Det er altså dig og dine børn og fællesskabet, der kommer i første række i Skovkvarteret.

 

Her kan du læse om Casper og Josefine, fra Skovkvarteret som valgte bilen fra.

 

Rækkehus Type 1

Type 1 rækkehusene er de mindste af de 3 typer rækkehuse. De er på 73-79 m2 fordelt på 1½ plan.

I stueetagen træder du ind i en dejlig stor entré med adgang til husets badeværelse og et værelse. Køkken/alrummet har vinduespartier fra gulv til loft og direkte adgang til terrassen.
Fra stueetagen går du ad en trappe til første sal, hvor huset andet værelse ligger.

Kun få ledige Type 1
Pris fra: 3.149.000,-

Mere om Type 1-rækkehusene

Rækkehus Type 2A

Type 2A rækkehuse er på ca. 127 m2 fordelt på 2½ plan. Rækkehuset har indgang på 1. sals niveau, hvor du træder ind i entreen med adgang til et værelse og et badeværelse.

Den lidt utraditionelle indgang på 1. sals niveau lader dig møde husets første terrasse, før du træder ind. En hyggelig velkomst med plads til en udvendig hyggekrog.

På øverste etage ligger køkken og en stor tagterrasse.

Kun få ledige Type 2A
Pris fra: 4.649.000,-

Mere om Type 2A-rækkehusene.

Rækkehus Type 2B

Type 2B rækkehuse er på 124 m2 fordelt på 2½ plan. Rækkehuset har indgang på 1. sals niveau, hvor du træder ind i entreen med adgang til et værelse og et badeværelse.

Den lidt utraditionelle indgang på 1. sals niveau lader dig møde husets første terrasse, før du træder ind. En hyggelig velkomst med plads til en udvendig hyggekrog.

På øverste etage ligger køkken og terrasse.

Pris fra: 4.199.000,-

Mere om Type 2B-rækkehusene

Rækkehus Type 3

Type 3 rækkehuset er på 120-133 m2 fordelt på 3 plan.

Stueplan har en entré med garderobe, badeværelse og et lyst køkken/alrum med spiseplads og direkte adgang til terrassen. Rummet har et gulv til loft vinduesparti, som gennemlyser stueetagen.

Fra stueplan går du ad en åben trappe op til 1. sal, her har du stuen og et soveværelse. Videre op ad trappen til 2. sal, har du ét badeværelse mere og 2 værelser.

Kun få ledige Type3
Pris fra: 4.499.000,-

Mere om Type 3-rækkehusene

Find hjem her

Det er vores ejendomsmægler Home Sydhavnen, der står for salget af rækkehusene i Skovkvarteret.

Ring på 3333 0305 og book en personlig fremvisning.

Eller skriv til os her.

Se boligpræsentation

Læs mere om de forskellige boliger, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om rækkehusene i Skovkvarteret i én pdf.

Se hele præsentationen her.