» Indret dit liv i Skovkvarteret og behold livet i byen

Indret dit liv i Skovkvarteret og behold livet i byen

marts 28, 2016

Tagterrasse i Skovkvarteret

Køkken Alrum i rækkehus

Puzzelwall i køkken Alrummet

Ønsker du at blive i cykelafstand til byen og nægter at flytte til forstad, villaveje og minimum 20 min kø-kørsel til arbejde hver morgen? Men alligevel drømmer du om mere plads, fred, grønne omgivelser og egen indgang? ?

I Skovkvarteret får du egen indgang og forhave, direkte ud til de bilfri fællesarealer, hvor kvarterets børn kan boltre sig, mens du får en snak med naboen, eller måske lige når i supermarkedet, mens genboen ser efter poderne.

Mere private kvadratmeter får du på husets terrasse i åben forbindelse med køkken-alrummet. Her kan de lune eftermiddage og aftener tilbringes med familie og venner – og forlænger husets kvadratmeter ud i det fri.

Kom og se for dig selv i Skovkvarterets prøvebolig. Her kan du se hvordan du kan indrette dit liv i Skovkvarteret, og få flere kvadratmeter for pengene – bare 12 min til Kgs. Nytorv. I Skovkvarteret kan du også vælge et trygt og hyggelig fællesskab til, hvis du er til skål over hækken og nye legekammerater til ungerne, i det bilfri kvarter.

Kom og kig i Skovkvarteret – vi holder Åbent Hus hver søndag kl. 15.30 til 17.00 og torsdag kl. 16 – 17.00 i Skovkvarterets showroom og prøvebolig – find vej her.

De første etape rækkehuse blev indflyttet sommeren 16′ og der er løbende overtagelse af flere rækkehuse i hele 2017. Følg salget og se hvilke boliger som er ledige her