» Ofte stillede spørgsmål

De mest almindelige spørgsmål

Mange af de spørgsmål vi får på vores Åbent Hus-arrangementer, har vi svaret på her.
Måske finder du også svar på dit/dine spørgsmål?

Hvor præcis er Skovkvarteret?

Skovkvarteret er en del af Ørestad Syd på Amager – lige ud til den fredede Kalvebod Fælled. Find vej her

 

Hvilke boliger er der i Skovkvarteret?

Vi har både rækkehuse og lejligheder.
Rækkehusene er fra 73 til 133 m² og koster fra 4.149.000,-
Se rækkehuse her.

Lejlighederne er fra 68 til 149 m² og koster fra 2.299.000,-.
Se lejlighederne her.

Hvor tæt på City er jeg i Skovkvarteret?

Det tager kun 12 minutter til Kongens Nytorv med metro, Nørreport St. på 14 min. og Frederiksberg på bare 18 min.

Kan jeg cykle til byen?

Ja, der er cykelstier hele vejen til Indre By.

Er der institutioner og skole tæt på?

Skovkvarteret er nabo til Kalvebod Fælled Skole, og der er 250 m. til Lille Arena, som er en integreret institution.

Hvor kan man parkere bilen?

Der er planlagt 4 p-huse i Ørestad Syd. Et er allerede åbnet på Robert Jacobsens Vej og man kan også parkere ved både Vestamager metrostation og på Ørestad metrostation. Derudover kommer der p-huse på Richard Mortensens Vejs sydlige ende, på Ejler Billes Allé – lige op ad Skovkvarteret og et i Hannemanns kvarteret. Læs mere om parkering i Ørestad og se kort over både nuværende om kommende p-huses placering her

Hvornår står hele kvarteret klar?

Skovkvarterets føreste del er udsolgt, og beboerne er flyttet ind. Skovkvarterets anden del er allerede i gang og indflytning sker løbende, som byggeriet bliver færdigt. Hele Skovkvarteret en planlagt til at stå færdig i 2020.

Hvor stort bliver kvarteret?

Når hele Skovkvarteret står færdigt, er der 140 rækkehuse med egne terrasser samt 4 tårne og 2 punkthuse med lejligheder.

Hvornår kan vi flytte ind?

Køber du en bolig, der er klar og til salg nu, kan du flytte ind med det samme. Køber du et hus som er ved at blive bygget, så kan du flytte ind løbende, som husene er færdigbygget.

Er der en grundejerforening?

Ja – vi har allerede stiftet en grundejerforening, som vi sørger for kommer  godt i gang og bliver overdraget til jer, når alle er flyttet ind. Vi sørger for at levere et beboerintranet, til jeres interne kommunikation i Skovkvarteret.

Hvem tager sig af udearealer?

Det er Skovkvarterets grundejerforening, der beslutter, hvem de vil have til at tage sig af alt vedligehold af Skovkvarterets udearealer.

Hvilke aktiviteter er der på Kalvebod Fælled?

Fælleden byder på lage asfalterede stier og vild natur medd rigt fugleliv, naturlegeplads, shelters til overnatning, bademulighed, golfbane og bålpladser. Er du til at fiske ål, aborre, skaller, hornfisk m. m., kan du også det i én af Kalvebod Fælleds 4 søer eller ene kanal. Læs mere her.

Må jeg lufte min hund på Kalvebod Fælled?

Du må gerne lufte din hund på Kalvebod Fælled, så længe den er i snor. Der er også en hundelufteskov, hvor du kan have din hund løbende fri – den ligger med indgang fra Ugandavej. Se placering af hundeskov her.

Hvad gør jeg, hvis jeg køber og Tetris går konkurs undervejs i byggeprocessen?

Bolius anbefaler, at du dobbelttjekker projektets selskabsform. Det er nødvendigt, så du ikke ender med et halvfærdigt hus og en lang næse, hvis selskabet skulle gå konkurs.

I Tetris ligger projekterne i hver deres projektselskab. Når projektet er gennemført, folk er flyttet ind, manglerne afhjulpet og 1-års eftersynet er vel overstået, og alt kører som det skal, lukker vi selskabet. Vi lukker ikke et projektselskab, så længe der er uløste problemer – det skylder vi vores kunder. Entreprenørselskabet eksisterer fortsat og står også for 5-års eftersynet.

Tetris har selvfølgelig den lovpligtige byggeskadeforsikring, hvilket betyder, at du er dækket ind, selv hvis der skulle ske alvorlige skader på din bolig.