» Ørestad summer af muligheder

Ørestad summer af muligheder

Ørestad Syd er mulighedernes bydel blot 12 min. fra Kongens Nytorv. Her kan du bo med København i forhaven og fredet natur, Kalvebod Fælled, i baghaven – der er ikke mange steder i Europa, du finder den samme attraktive kombination af at kunne bo, arbejde og leve i en storby, og alligevel være i så tæt pagt med naturen.

I Ørestad Syd vil du også få mulighed for at nyde godt af Royal Arena, en multiarena, der vil kunne måle sig med Madison Square Garden i New York, når den står færdigbygget i 2017. Royal Arena vil lægge rammer til koncerter, sportsevents og kulturaktiviteter til fordel for alle i nærområdet.

Arenakvarteret er den del af området i Ørestad Syd, hvor Skovkvarteret ligger i. Kvarteret har fået sit navn efter Royal Arena, som også er blevet et billede på kvarterets udvikling, og hvor ambitionen er at være en kulturdestination i internationalt format.

Fokus på at skabe liv i bydelen

’Arenakvarteret samler det bedste fra Ørestad Syd og Ørestad City ’ synes Mira Margaritha Cordsen, Ørestads-entusiast og beboer i én af lejlighederne i Cyprestårnet i Skovkvarteret.  Læs hendes spændende take på, hvorfor Arenakvarteret og Skovkvarteret er så spændende et bud på en ny bydel i København.

Infrastruktur

Bydelen er perfekt anlagt – også hvad angår infrastruktur. Alt er gennemtænkt til mindste detalje med tanke for, at beboerne skal kunne færdes let og uhindret. Det er dels til din arbejdsplads med bus, metro eller bil, og dels når du i fritiden gør brug af de grønne udearealer i bymiljøet.