» Nye varer på hylderne

Nye varer på hylderne

juni 30, 2017

Nye boliger i Skovkvarteret

NU ER VI KLAR med flere nye boliger i Skovkvarterets anden etape. Anden del af Skovkvarteret ligger kun en spytklat fra første del – men det bliver boligerne på ingen måde ringere af.

Lige syd-vest for første etape – HELT ude på kanten af Fælleden, byder vi nu på lidt mere variation både i  størrelser og udformninger af rækkehuse og lejlighederne. Det er stadig det samme grønne koncept med små hyggelige enklaver af huse, omgivet af skovtræer, æbletræer og græsser, som trækker Fælleden helt ind mellem husene og skaber rammen om et bilfrit bykvarter med fællesskab og naboskab.

RESERVER NU – TIL PRÆSALG
Du er nødt til at hoppe ind og få en sneak peak af boligerne nu. Vi er selv ret spændte på at vise det frem, da vi har gjort os umage for, at lave forskellige typer boliger til familier med forskellige behov og økonomi. Præsalget starter d. 3 maj, som du kan læse mere om her.

Vi sætter 18 rækkehuse og 25 lejligheder i Birketårnet i præsalg, som betyder, at du her på Skovkvarterets opdaterede hjemmeside kan læse mere om de nye boliger – og komme til Åbent Hus og reservere den bolig, som måske er præcis det hus eller den lejlighed, du drømmer om.

Vi har ikke købsaftaler klar før til salgstart i august, men du er velkommen fat i mæglerne fra Living homes, hvis du har specifikke spørgsmål og vil reservere. Ring på tlf.+45 7010 2019, se sagerne her eller kom til Åbent Hus i Skovkvarterets showroom. Se tider for Åbnet Hus her.

BESLUT TIL AUGUST – TIL SALGSSTART
Når alt købsmateriale er klar, som sker over sommeren, så er vi helt klar til SALGSSTART d. 13. august, hvor du er inviteret til vores showroom i Skovkvarteret.
Her byder vi på kæmpe is fra Ismageriet, cremet Caffe Latte og et sprit nyt showroom, hvor du kan se plantegninger, snit, prøver og eksempler på de nye lækre boliger, i anden del af vores populære kvarter. Tilmeld dig nu og vær med når vi åbner dørene og du kan se, mærke og opleve de nye boliger i et opdateret showroom.