» Ansigter i Skovkvarteret

Ansigter i Skovkvarteret

januar 29, 2018

I udviklings-og byggeprocessen i Skovkvarteret, både i første og anden halvdel, er der flere Tetris medarbejdere som I møder undervejs. Dels når I kommer i showroomet, køber en bolig og når I skal overtage boligen.
Derfor synes vi, det er relevant, at I ved hvem Tetris medarbejderne er, og hvordan de på forskellige måder hjælper jer igennem bygge-og indflytningsprocessen, frem til I har fået nøglerne til jeres nye bolig og er flyttet ind.

Der er Michael Krolykke
Tidligere har I mødt Michael Krolykke, som er projektchef i Skovkvarteret – og ham kan i møde (igen) her

Og Jesper Sinding
Udviklingschef Jesper Sinding er ikke ny i Skovkvarteret, han har været med til udviklingen af Skovkvarteret fra starten, og er ham I møder, når I som købere kommer til de første informationsmøder i Tetris.

Så er der Pernille
I januar kom Pernille Karstoft Bak-Jensen til og vil være hende I hører fra via Skovkvarterets intranet Borigo, når I har købt. Her vil Pernille holde alle orienteret om byggeprocessen, sørge for at vigtig information deles via Borigo og forsøge at svare på alle de spørgsmål beboere har undervejs.

Og Kira
Kira Danholm starter d. 1 februar og bliver en del af boligteamet i Tetris. Det betyder, at hun også får kontakt med alle beboere og bliver en nøgleperson ved aflevering af jeres boliger og ved mangelgennemgang ved overdragelsen.