» Ny legeplads og fælleshus i kvarteret

Ny legeplads og fælleshus i kvarteret

december 14, 2017

Det var lige dét, der manglede i det børnerige kvarter. Et udendørsfælleshus der kan huse skovkvarterets beboere en sommeraften eller en vinterformiddag mens børnene leger på den nye legeplads.

Det nye fælleshus er omstillingsparat og kan benyttes året rundt. Legepladsen og det runde fælleshus er placeret foran Akacietårnet i Skovkvarterets nordlige hjørne, og kommer til at være Skovkvarterets samlingssted.
Den ene del af fælleshuset bliver en fin miljøstation, hvor alle kvarterets beboere kan komme af med sorteret affald; pap, plastik og metal.

Den anden del af fælleshuset bliver det overdækkede samlingssted for kvarterets beboere. Det er et overdækket opholdsrum med bord, bænke, lys i loftet og elektricitet. Fælleshuset bliver delvist dækket med fine trælameller, så det passer ind i Skovkvarterets visuelle udtryk.

Fælleshuset vil være åbent og frisk, og kan bruges til alt fra børnenes leg året rundt, tøndeslagning, grill en sommeraften eller styrketræning i tørvejr.

Masser af leg
Klods op af det smukke udendørs fælleshus bygger Tetris A/S en stor legeplads på hele 90 m2.
Legepladsen får et gyngestativ med to gynger, en vippepæl og balancestubbe, så der er sjov for både de helt små og op til ca. 12 år.

Legepladsens underlag skal naturligvis være blødt, og derfor har vi valgt at lægge fald-sand, så de kære børn trygt kan lege på legepladsen og lande mere blødt, hvis de uheldigvis skulle falde.

Forældrene i Skovkvarteret kan slå sig ned i det fælleshusets borde og bænke, imens børnene gynger og hopper på legepladsen.

Det hele står klar til indvielse 1. februar.