» Mød Tania og Kasper

Mød Tania og Kasper

juli 14, 2015

taniakasper
                       Familien fandt drømmeboligen – og et uundværligt fællesskab.

Tania og Kasper Elmgreen havde tre kriterier, da de ledte efter et hus, der kunne erstatte den lejlighed på Amager, der med Villads på tre og Sylvester i maven efterhånden var blevet for lille.

Boligen skulle ligge tæt på byen. Økonomi var en faktor. Og så skulle selve huset selvfølgelig falde i deres smag.

Nabofællesskab var ikke et punkt på ønskesedlen, men sammenhold i kvarteret blev den største uventede fordel, da valget faldt på Radiorækkerne, som på det tidspunkt endnu kun var tegninger på papir:
»Jeg tror ikke, vi på forhånd vidste, hvor hyggeligt det er at sludre over plankeværket. Fællesskabet er den største positive overraskelse, og det er opstået, fordi det er et projektbyggeri, og vi alle flyttede ind på samme tid,« siger Kasper.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Familien startede »klassisk« med at søge efter 140 m2 villa i forstæderne på nettets boligsider.

Men længere kom de aldrig:
»Det føltes bare enormt langt væk i forhold til de ting, vi er vant til at bruge byen til f.eks. en tur i svømmehallen eller Zoologisk Have. Jeg fik kolde fødder,« siger Tania.

På den måde blev fokus skåret til, og ønsket om plads veg for de kriterier om beliggenhed, pris og husets kvalitet. Tre rækkehusprojekter var med i opløbet, før Tania og Kasper traf deres valg.
»Radiorækkerne vandt på beliggenhed med fælleden og Islands Brygge. Og så var det bedste hus til prisen,« siger Tania.

En god investering

Tania og Kasper hyrede en boligadvokat med erfaring inden for projektbyggerier og skød på den måde fra starten bekymringen ved at »købe en plantegning« fra sig.

I stedet blev projektetkøbet i Radiorækkerne rammen om uventede fordele. Det gælder fællesskabet med naboerne, der blev skabt til arrangementer som første spadestik, rejsegilde og de få, hektiske dage i juli 2013, hvor alle boligejerne fik deres nye hjem.

Samtidig har Radiorækkerne vist sig at være en god investering for de, der rykkede først
»Et par huse er blevet solgt igen, og vi kan se, at de er steget meget i pris. Selvfølgelig har vi overvejet, om vi skulle realisere den gevinst. På den anden side tror vi ikke, at vi finder bedre beliggenhed og et lige så godt sammenhold noget andet sted,« siger Kasper.

Læs om de andre familier, som bor i byen … Mød dem her:
Christina & Jonas
Line & Robert
Lotte & Martin