» Mikkel – en københavner

Mikkel – en københavner

februar 9, 2017

Det her er Mikkel.

Mikkel er en mand i hans bedste alder, som bor på Østerbro sammen med sin kæreste.
Grunden til, at vi synes at du skal møde Mikkel, er fordi, at han har boet alle tænkelige steder i København og derfor er særdeles velkendt i hele byen. Han ved hvad der rør sig, hvor København tager sig særligt godt ud og han forstår hvorfor mange ønsker at bo i byen, tæt på alle dens muligheder.

En anden grund til, at du skal møde Mikkel er, at han også er mægler, rådgiver og manden du med stor sandsynlighed møder i Skovkvarteret, når du vil høre mere om husene og området.

Med Mikkels 9 år i branchen, og kendskab til både København og Skovkvarteret, er han i den grad kompetent og du kan glæde dig til, at møde Mikkel, der ved hvad han taler om.

Fællesskabet er noget særligt i Skovkvarteret

Når Mikkel skal fremhæve noget i Skovkvartet, som er særligt i forhold til andre projekter han kender til, og har været mægler på, så er det fælleskabet.

”Man kan mærke det gode naboskab allerede når man kommer der. De beboere som er flyttet ind har allerede lavet flere vellykket arrangementer. De vil gerne hinanden – og fællesskabet” fortæller Mikkel.

En anden særlig ting ved Skovkvarteret er, at rækkehusene har egen indgang, men ingen lukket forhave: ”Som beboer går man direkte ud på fællesarealerne og børnene kan løbe rundt i hele det bilfri område og det synes jeg er særligt og rigtig godt tænkt”, siger Mikkel.

Der er tænkt på det hele

En anden ting Mikkel fremhæver, som noget særligt ved netop Skovkvarteret, er, at når man flytter til et område, der endnu ikke er færdigbygget, så er byggepladsen tæt ved husene. Sådan er præmissen.

MEN, i Skovkvarteret skal man ikke være nervøs for børnene pludselig sidder på en gigantisk gravko eller leger på byggepladsen ”Der er skærmet godt af, og belægningen på gangarealerne følger med tilflytterne, så beboerne vil ikke føle de bor midt i en byggeplads. Der er tænkt på helheden”, siger Mikkel  ”det ser man ikke alle steder”.

Vi ses i Skovkvarteret

Tilbage er der blot for dig at vide, at sammen med resten af mæglerteamet, står Mikkel klar til at rådgive dig om Skovkvarteret og i særdeleshed prøvehuset: ”Nysgerrige besøgende kan få et unikt indblik i, hvordan de kan indrette deres liv i Skovkvarteret og det er vigtigt at de kan se hvad de køber ind i”, fortæller Mikkel.

”Min fornemmeste opgave er, at gøre folk trygge og fortælle om de visioner, der ligger til grund for Skovkvarteret og det omkringliggende område,” afslutter Mikkel.

Besøg Skovkvarteret og få en snak med Mikkel, eller én af de andre dygtige mæglere, hver torsdag og søndag. Læs mere og find vej her.