fbpx

LEJLIGHEDERNE

Vi er i gang med at bygge to tårne i Skovkvarterets anden etape: Lærketårnet og Birketårnet.
Alle lejligheder i Birketårnet er allerede solgt.

Lærketårnet er på 9 etager og har 4 boliger pr. etage. Lærketårnet ligger med en fantastisk udsigt ud over Københavns store naturområde  Kalvebod Fælled.

Kom til åbent hus i Skovkvarteret.

Kom til Åbent Hus

MÆRK STEMNINGEN I SKOVKVARTERET

Vil du bo, arbejde og leve i byen? Tæt på både natur, kultur og metro?
Uden at gå på kompromis med det gode liv i København?
Så kom forbi torsdage kl. 15.30 – 16.30 og søndage kl. 13.30 – 14.30, når vi holder Åbent Hus.

Find vej her.

 

Følg med

I Skovkvarterets nyhedsbrev kan du følge med i udviklingen og læse om de nye boliger, arrangementer, nyt fra bydelen og fortællinger fra beboerne i Skovkvarteret. Vær på forkant med aktiviteter i Ørestad Syd og udviklingen i området. Tilmeld dig nyhedsbrevet nu.

 

Se lejlighederne her

Læs mere om de forskellige lejligheder i Skovkvarteret, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om de forskellige lejligheder i én pdf. Se – eller download – den her

Lejlighederne i Lærketårnet

Med 31 lejligheder i alt, ligger der fra 1. til 6. sal lejlighedstyperne 1, 2, 3 og 4 på hhv. 68m², 84 m², 68 m² og 71 m². Lejlighederne er indrettet med entré, et stort rum til køkken og stue, bad, depotrum, og 2-3 værelser. Der ligger en altan i forbindelse med stuen, og alle rum har store vinduer til gulv, så lyset kommer langt ind i din lejlighed og du kan nyde udsigten over Fælleden, så langt øjet rækker.

 

 

På toppen ligger penthouselejlighederne type 1, 2, 3 og 4 på hhv. 119m², 149m², 120m² og 124m². Her har du udsigt over hele kvarteret, Kalvebod Fælled og resten af byen. Lejlighederne er indrettet i 2 etager med en trappe mellem etagerne. På nederste etage har du entré, stort køkken med udgang til altan og på øverste etage ligger stuen, hvor du også har altan.

Lejlighed TYPE 1

Type 1: 6 lejligheder á 68 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 1 har store vinduer og udsigt på to facader mod Kalvebod Fælled og København.

Se plantegninger og snit her

Lejlighed TYPE 2

Type 2: 6 lejligheder á 84 m² fordelt på 1 plan. Ét stort soveværelse og 2 mindre. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 2 er den største lejlighed af de fire typer fra 1. 6. sal.

Se plantegninger og snit her

Lejlighed TYPE 3

Type 3: 6 lejligheder á 68 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 3 har stue/køkken som det centrale samlingselement.

Se plantegninger og snit her

 

 

Lejlighed TYPE 4

Type 4: 6 lejligheder á 71 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald.

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 1

Penthouselejlighed på 119 m² fordelt på 2 plan. Udsigt over København og Kalvebod Fælled og 4 soveværelser. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan. Der er to altaner i penthouselejligheden, en med adgang fra køkkenet og en med adgang fra stuen.

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 2

Penthouselejlighed på 149m² fordelt på 2 plan, er den største penthouse i Lærketårnet. Store vinduer sikrer udsigt over hele byen. 4 soveværelser, 2 badeværelser, hvor det ene har adgang fra det store soveværelse. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

 

Lærketårnet penthouse TYPE 3

Penthouselejlighed på 120 m² fordelt på 2 plan. Udsigt mod syd og Kalvebod Fælled og den nye bydel. 3 soveværelser, 2 badeværelser, hvor det ene har adgang fra et af værelserne. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 4

Penthouselejlighed på 124 m² fordelt på 2 plan med i alt 4 soveværelser. Første parket til Fælleden og den nye bydel. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om boligerne i Skovkvarteret, så kontakt Living Homes:
Living Homes A/S – Islands Brygge
T:+45 70 10 20 19
E: info@livinghomes.dk

[ninja_forms id=7]