fbpx

Lejlighederne

 

Lejlighederne i Skovkvarteret er stort set udsolgt. Vi har få ledige 4-værelses, der koster fra 3.299.000,-

Ring på 3333 0305 for en personlig fremvisning.

Se ledige lejligheder her

 

Livet i Lærketårnet

Med 31 forskellige lejligheder i Lærketårnet har du et stort udvalg. Her er lejligheder på 68m², 71 m², 84 m², 119m², 120m², 124m² og 149m². Lejlighederne er indrettet med entré, stort køkken og stue i ét, bad, depotrum og 2-3 værelser. Der er altan i stuen, og alle rum har store vinduer til gulv, så lyset kommer langt ind i din lejlighed, og du kan nyde udsigten over Fælleden.

På toppen ligger penthouselejlighederne på hhv. 119m², 120m², 124m² og 149m². Her har du en fantastisk udsigt over hele Ørestad Syd, Kalvebod Fælled og resten af byen. Lejlighederne er i 2 etager. På nederste etage har du entré og stort køkken med udgang til altan. På øverste etage ligger værelserne og stuen, hvor du også har altan.

Alle penthouselejligheder er solgt

Lejlighed TYPE 1

Type 1: 6 lejligheder á 68 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 1 har store vinduer og udsigt på to facader mod Kalvebod Fælled og København.

Kun få ledige lejligheder
Pris fra: 3.049.000,-

Se plantegninger og snit her

Lejlighed TYPE 2

Type 2: 6 lejligheder á 84 m² fordelt på 1 plan. Ét stort soveværelse og 2 mindre. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 2 er den største lejlighed af de fire typer.

Kun få ledige lejligheder
Pris fra: 3.299.000,-

Se plantegninger og snit her

Lejlighed TYPE 3

Type 3: 6 lejligheder á 68 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 3 har stue/køkken som det centrale samlingselement.

Disse lejligheder er solgt

Se plantegninger og snit her

 

 

Lejlighed TYPE 4

Type 4: 6 lejligheder á 71 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald.

Disse lejligheder er solgt

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 1

Penthouselejlighed på 119 m² fordelt på 2 plan. Udsigt over København og Kalvebod Fælled og 4 soveværelser. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan. Der er to altaner i penthouselejligheden, en med adgang fra køkkenet og en med adgang fra stuen.

Penthouse-lejligheder er solgt

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 2

Penthouselejlighed på 149m² fordelt på 2 plan er den største penthouse i Lærketårnet. Store vinduer sikrer udsigt over hele byen. 4 soveværelser, 2 badeværelser, hvor det ene har adgang fra det store soveværelse. Køkken-alrum ligger på 1. plan, og stuen ligger på 2. plan.

Penthouse-lejligheder er solgt

Se plantegninger og snit her

 

Lærketårnet penthouse TYPE 3

Penthouselejlighed på 120 m² fordelt på 2 plan. Udsigt mod syd hvor Kalvebod Fælled og den nye bydel er placeret. 3 soveværelser, 2 badeværelser, hvor det ene har adgang fra et af værelserne. Køkken-alrum ligger på 1. plan, og stuen ligger på 2. plan.

Penthouse-lejligheder er solgt

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 4

Penthouselejlighed på 124 m² fordelt på 2 plan med i alt 4 soveværelser. Første parket til Fælleden og den nye bydel. Køkken-alrum ligger på 1. plan, og stuen ligger på 2. plan.

Penthouse-lejligheder er solgt

Se plantegninger og snit her

Find din lejlighed

Det er vores ejendomsmægler Home, der står for salget af lejlighederne i Skovkvarteret.

Ring på 3333 0305 og book en personlig fremvisning.

Eller skriv til os her.

 

Få hele overblikket

Læs mere om de forskellige lejligheder i Skovkvarteret, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om lejlighederne i én pdf.

Se hele præsentationen her