fbpx

Lejlighederne

 

Lige nu er vi i gang med at bygge de sidste lejligheder, der kommer til salg i Skovkvarteret. Vi kalder det Lærketårnet, og det er på 9 etager med 4 lejligheder pr. etage. Fra de øverste etager har du en fantastisk udsigt over Københavns store naturområde Kalvebod Fælled.

Lejlighederne er fra 68 til 149 m² og koster fra 2.299.000,-

Kom til Åbent Hus i Skovkvarteret

Lev i Lærketårnet

Med 31 lejligheder i alt ligger der fra 1. til 6. sal lejlighedstyperne 1, 2, 3 og 4 på hhv. 68m², 84 m², 68 m² og 71 m². Lejlighederne er indrettet med entré, stort køkken og stue i ét, bad, depotrum og 2-3 værelser. Der er altan i stuen, og alle rum har store vinduer til gulv, så lyset kommer langt ind i din lejlighed, og du kan nyde udsigten over Fælleden.

På toppen ligger penthouselejlighederne type 1, 2, 3 og 4 på hhv. 119m², 149m², 120m² og 124m². Her har du udsigt over hele Ørestad Syd, Kalvebod Fælled og resten af byen. Lejlighederne er indrettet i 2 etager. På nederste etage har du entré og stort køkken med udgang til altan. På øverste etage ligger værelserne og stuen, hvor du også har altan.

Lejlighed TYPE 1

Type 1: 6 lejligheder á 68 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 1 har store vinduer og udsigt på to facader mod Kalvebod Fælled og København.

Se plantegninger og snit her

Lejlighed TYPE 2

Type 2: 6 lejligheder á 84 m² fordelt på 1 plan. Ét stort soveværelse og 2 mindre. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 2 er den største lejlighed af de fire typer.

Se plantegninger og snit her

Lejlighed TYPE 3

Type 3: 6 lejligheder á 68 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 3 har stue/køkken som det centrale samlingselement.

Se plantegninger og snit her

 

 

Lejlighed TYPE 4

Type 4: 6 lejligheder á 71 m² fordelt på 1 plan. Åben entre og to værelser. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald.

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 1

Penthouselejlighed på 119 m² fordelt på 2 plan. Udsigt over København og Kalvebod Fælled og 4 soveværelser. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan. Der er to altaner i penthouselejligheden, en med adgang fra køkkenet og en med adgang fra stuen.

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 2

Penthouselejlighed på 149m² fordelt på 2 plan er den største penthouse i Lærketårnet. Store vinduer sikrer udsigt over hele byen. 4 soveværelser, 2 badeværelser, hvor det ene har adgang fra det store soveværelse. Køkken-alrum ligger på 1. plan, og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

 

Lærketårnet penthouse TYPE 3

Penthouselejlighed på 120 m² fordelt på 2 plan. Udsigt mod syd hvor Kalvebod Fælled og den nye bydel er placeret. 3 soveværelser, 2 badeværelser, hvor det ene har adgang fra et af værelserne. Køkken-alrum ligger på 1. plan, og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

Lærketårnet penthouse TYPE 4

Penthouselejlighed på 124 m² fordelt på 2 plan med i alt 4 soveværelser. Første parket til Fælleden og den nye bydel. Køkken-alrum ligger på 1. plan, og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

Se de ledige lejligheder

Vores samarbejdspartnere, Living Homes, står for salget af de sidste boliger. Skynd dig ind og se hvilke lejligheder der stadig er til salg.

Se ledige lejligheder

Download salgsmateriale

Læs mere om de forskellige lejligheder i Skovkvarteret, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om de forskellige lejligheder i én pdf.

Se og download materiale her