AT KØBE BOLIG

Hvordan køber jeg et hus eller lejlighed i Skovkvarteret?

Det er en stor beslutning at købe en bolig. Derfor vil vi gerne hjælpe dig bedst muligt på vej. Både med de generelle spørgsmål om projektbyggeri – hør med her når Pia fra Tetris fortæller om totaløkonomien i projektbyggeri.
Eller lad dig guide af Tomas og hør trin for trin, hvordan købsprocessen forløber ved projektkøb.

Kom til Åbent Julehus

MÆRK JULESTEMNINGEN I SKOVKVARTERET

Vil du bo, arbejde og leve i byen? Tæt på både natur, kultur og metro?
Uden at gå på kompromis med det gode liv i København?
Så kom forbi torsdage kl. 16 – 17 og søndage kl. 13.30 – 14.30, når vi holder Åbent Hus.

Og på søndag er der skruet ekstra op for julestemningen, når vi juleklipper, julehygger og byder på varm kakao. Så tag trygt børnene med, når vi holder Åbent Julehus på søndag fra 13.30 – 14.30.
Find vej her.

 

Følg med

I Skovkvarterets nyhedsbrev kan du følge med i udviklingen og læse om de nye boliger, arrangementer, nyt fra bydelen og fortællinger fra beboerne i Skovkvarteret. Vær på forkant med aktiviteter i Ørestad Syd og udviklingen i området. Tilmeld dig nyhedsbrevet nu.

 

Se boligpræsentation

Læs mere om de forskellige boliger, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om de forskellige boliger i Skovkvarteret i én pdf. Få præsentationen sendt direkte til din inbox…

Få et overblik over processen

Forbered dig

Nu er du jo allerede i gang med at se på hus. Men inden du starter, eller når du starter med at lede efter din nye bolig, er det en god idé at lægge et budget, så du ved, hvad du har råd til. Hør hvordan Tomas fra Tetris anbefaler, at du forbereder dig.

Undersøg og stil spørgsmål

I Skovkvarteret køber du en ny bolig, som ikke er opført endnu. Vi har gjort os umage for at guide dig igennem trin for trin og har prøvet at bevare nogle af de mest stillet spørgsmål. Hør med når Pia fra Tetris giver svar på mange af dine spørgsmål, så du kan forestille dig boligen endnu bedre.

Køb dit nye hus

Når du har besluttet dig for, hvilket hus du vil købe, underskriver du en reservation hos ejendomsmægleren.

Flyt ind i din nye bolig

Så er det bare at vente, indtil vi har bygget boligen færdig, og du kan flytte ind.

Se hele købsprocessen længere nede på siden…