fbpx

At købe bolig

Hvordan køber jeg et hus eller lejlighed i Skovkvarteret?

Det er en stor beslutning at købe en bolig. Der er mange forskellige ting, som er vigtige at have for øje undervejs. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, så det bliver nemmere for dig at navigere i købsprocessen.

Forbered dig

 

Nu er du jo allerede i gang med at se på hus. Men inden du starter, eller når du starter med at lede efter din nye bolig, er det en god idé at lægge et budget, så du ved, hvad du har råd til.

 

Undersøg og stil spørgsmål

I Skovkvarteret køber du en ny bolig, som ikke er opført endnu. Vi har gjort os umage med at guide dig igennem trin for trin, og vi har derfor prøvet at besvare nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hør med når Pia fra Tetris giver svar på mange af dine spørgsmål, så du kan forestille dig boligen endnu bedre.

Køb dit nye hjem

 

Når du har besluttet dig for, hvilken bolig du vil købe, underskriver du en reservation hos ejendomsmægleren.

 

 

Flyt ind i din nye bolig

Så er det bare at vente, indtil vi har bygget boligen færdig, og du kan flytte ind. Se hele købsprocessen længere nede på siden…

Totaløkonomien i projektbyggeri

Se videoen her, og bliv klogere på de økonomiske fordele ved et projektbyggeri som Skovkvarteret.

1. Forbered dit boligkøb

 

Hør Tomas gode råd om, hvad du bør tænke på inden du starter din boligjagt. Klik på filmen og bliv ordentligt klædt på.

2. Mød Tetris

 

Vi opfordrer altid til at besøge os i prøveboligen. Her kan vi svare på alle dine spørgsmål, og du kan se den færdige bolig.

3. Få styr på formaliteterne

 

Når du har fundet din drømmebolig, er der flere ting, der skal på plads - lad Tomas give dig overblikket her.

4. Tillykke med din nye bolig

 

Når købsaftalen er underskrevet, er der en række andre milepæle på vejen til overtagelsen af dit nye hus. Klik og hør mere.

5. Aflevering og overdragelse

 

Når tiden kommer til, at du skal overtage boligen, skal vi gennemgå rummene sammen. Hvordan det foregår, fortæller Tomas her.

6. Berigtiget handel

 

Hvordan er det lige med den afsluttende berigtigelse af boligen? Hør her hvordan og hvornår du endelig kan kalde dig boligejer.