» Nyd en is i dit nye bykvarter

Nyd en is i dit nye bykvarter

juli 28, 2015

isannonce_FB

Vi kickstarter snart en eventrig måned. August byder nemlig på forskellige arrangementer rundt om i København, og Skovkvarteret kommer også forbi. Og ja, vi holder os for en stund til events, der byder på noget godt til ganen.

Ismageriet i Skovkvarterets showroom, d. 2. august!

I foråret prøvede vi at lokke sommeren frem med hjemmelavet is fra Ismageriet. Nu prøver vi igen! Og sol eller ej, så er is altid en godkendt spise, synes vi. Derfor kommer Ismageriet forbi åbent hus mellem kl. 14-15.30 og trakterer med lækker is i både bæger og vaffel. Du kan også vinde et gavekort til Ismageriet, hvis du kommer til åbent hus – Det eneste, du skal gøre, er at tage en is-selfie og lægge på Instagram med hashtagget #boarbejdlevibyen! Nemt, ik’? Så er du med i konkurrencen om at kunne give is til dine nærmeste. Find nemt frem til, hvor Skovkvarterets showroom ligger med vores guide.

Følg med her på siden eller på vores Facebookside, så du kan være først til at få nyheder om Skovkvarteret og Tetris A/S’s events – vi kommer f.eks. snart med nyt om Kulturhavn og Copenhagen Cooking, hvor vi er med.