» Indret dit liv i Skovkvarteret

Indret dit liv i Skovkvarteret

januar 11, 2017

Vi forsøger hele tiden at forbedre vores byggerier i København. Vi har nemlig løbende kontakt med beboere i vores projektbyggerier, og deres input danner altid grundlag for indretningen af nye projekter – både indvendigt og udendørs.

Udvendigt
Det er overvejende børnefamilier som rykker ind i husene, og derfor har vi bl. a. gjort os umage for, at der for de familier som løbende flytter ind i kvarterene, dels er taget hånd om sikkerheden, og at alt belægning, belysning og beplantning i kvarteret, følger tilflytterne.
Det betyder, at kvarteret kan tages i brug og beboerne trygt færdes med deres børn, selvom kvarteret delvist er en byggeplads. Alt er hegnet af og underlaget fast – ingen mudder og kaosstemning skal herske, hvor der er flyttet nye familier ind i deres drømmebolig.

Indvendigt
I Skovkvarteret har vi indrettet 3 forskellige typer rækkehuse i 2 eller 3 plan. For der er mange grunde til, at det giver mening at bygge i højden, når man bygger i byen:

❶ København’ske grundpriser er skyhøje. Med et hus på flere niveauer, får du flere kvadratmeter til en bedre pris, fordi husets grund ikke behøver at være så stor. Hør med her om totaløkonomien når du køber projektkøb…

❷ Vi tror, at flere etager passer rigtig godt til de behov, man har som børnefamilie i byen. For bloggerparret Linette og Henrik, der har købt et af Skovkvarterets rækkehuse, passer de 3 etager helt perfekt sammen med deres tanker om familielivet. Læs om deres overvejelser her… 

❸ Vi ved fra tidligere projekter, at beboerne er glade for at bo på 3 etager. Herunder kan du høre, hvorfor Christina og Jonas synes, det er skønt at bo i deres 3-etagers hus i Radiorækkerne.

Hvordan drømmer du om at bo?

Nå, men nok snak om alt dét, der er tænkt over fra vores side og hvad andre købere synes. Hvordan vil du gerne bo? Og hvilke behov har du i forhold til en ny bolig?
Det er alt sammen noget, som du med fordel kan skrive ned på en +/- liste, inden du går på boligjagt. Så har du styr på dine prioriteter, og kan bedre gå på kompromis, så længe det ikke er på dine ønskemål.

Fra Radiorækkerne, vores udsolgte rækkehusprojekt i Ørestad Nord, ved vi, at lige der mellem alrum og terrasse – er beboernes yndlingsspot og foretrukne opholdssted i huset. Og vi forstår dem godt, så derfor har vi taget den erfaring med videre til byggeriet af Skovkvarteret, hvor vi gør os umage for, at køkken-alrummet er optimalt indrettet til familiens hverdag.

TYPE 2 rækkehus
Køkken-alrummet, som i alle husene har et skønt lysindfald. Her er det et type 2 hus.

Her er boligerne du kan vælge imellem i Skovkvarteret:
TYPE 2 og 2A
er næsten ens. De er i 3 etager, men type 2A har på øverste etage en terrasse i stedet for et ekstra værelse.
Stueetagen har en entré med garderobe, et toilet og et lyst køkken/alrum med spiseplads og store lyse vinduespartier ud mod terrassen. Fra stueetagen går du ad en åben trappe op til 1. sal, her har du stuen og et soveværelse. Videre op ad trappen til 2. sal, hvor du har enten ét badeværelse og 2 værelser i type 2, eller ét 1 værelse og én terrasse i stedet for det ene værelse i type 2A.

Tagterrasse i Skovkvarteret
I et type 2A hus har du tagterrasse i forbindelse med stuen på niveau 3.


Ved indgangen til alle husene har du et skur, hvor du kan stille din cykel, barnevogn og andre ting.  Enkelte type 2 rækkehuse har et taghus med udgang til en tagterrasse.
Type 2 rækkehusene er ideelle til børnefamilien med de små børn og ligner vores populære rækkehuse i Radiorækkerne.

Her er et type 1 rækkehus.

TYPE 1 rækkehusene er de største af de 3 typer rækkehuse. De er i 2 etager og i alt på 123-134 m2.  I stueetagen træder du ind i et dejligt stort køkken med garderobe. Køkkenet ligger i sammenhæng med stuen der har vinduespartier fra gulv til loft, og direkte adgang til terrassen. Det er et fantastisk ekstra rum at have om sommeren.   Fra stueetagen går du ad en åben trappe til første sal, hvor der ligger 4 værelser. Der er et ovenlys på 1 sal over trappen, som giver et flot lys ned gennem huset.  Du har både badeværelse med toilet i stueetagen og på 1. sal.
Det er et ideelt rækkehus til en familie med de lidt større børn, eller hvis du bare foretrækker god plads.

Skovkvarteret ligger ret op og ned af fredet natur. Om sommeren kan du nyde solen fra egen terrasse, plante krydderurter i potter og lade dem suge til sig af regn og lys. Køkken-alrummet nyder godt af lysindfaldet fra det store vinduesparti, som bringer naturen direkte ind i stuen.

Copenhagen Cooking 2015 Søndagshygge i Skovkvarteret – lige ved Kalvebod Fælled – Copenhagen Cooking 2015