» Indret dit liv i Skovkvarteret og få Royal Arena som nabo

Indret dit liv i Skovkvarteret og få Royal Arena som nabo

april 28, 2016

byvandring_grafik

Danmarks nye multihal, Royal Arena, kommer praktisk talt til at ligge i Skovkvarterets baghave. Derfor har vi selvfølgelig været vildt interesserede i at følge byggeriet af den smukke og imponerende bygning.
I den forbindelse har vi snakket med Dan Hammer, direktør for DVE A/S, der kommer til at stå for den daglige drift af arenaen. Du kan læse hele artiklen her, og få mere at vide om planerne for den nye arena.

Der går stadig nogle måneder inden Royal Arena står helt klar, men allerede nu, kan du få lov at opleve byggeriet til deres åbent hus-arrangement. Her har vi skaffet særlige billetter til rundvisningen i den nye arena, koblet med en lille byvandring i Arenakvarteret med ørestadsekspert Mira Cordsen. Vi byder efterfølgende på kig fra 5. sal over Fælleden og en æblemost i Skovkvarterets prøvehus.

*Update: Vi har desværre ikke flere billetter til vores arrangement, men man kan stadig gå ind på Royal Arenas hjemmeside og tilmelde sig en guidet rundtur i den nye arena.

Dan Hammer er selvsagt begejstret for Royal Arena og mener, at den kommer til at have en positiv indflydelse på både Arenakvarteret, der jo tager sit navn efter bygningen, og på resten af hovedstaden, som i fremtiden kan opleve store koncertnavne og events i bydelen. Det forventes nemlig, at der hvert år bliver mellem 60 og 80 arrangementer i arenaen, der kan huse op mod 16.000 mennesker. Det betyder, at arenaen vil bringe en masse mennesker til Ørestad og skabe mere liv i bydelen.

Med Royal Arena får Ørestad en arkitektonisk perle, som Hammer mener, er den smukkeste arena i sin størrelse i verden. Omkring arenaen kommer der desuden åbne pladser og trapper, som kan benyttes af områdets beboere til daglig.