» Indret dit liv i Skovkvarteret og få plads til at leve livet

Indret dit liv i Skovkvarteret og få plads til at leve livet

marts 15, 2016

Tetris Bench designet af Spacon & X

Mød Spacon & X og Tetris A/S skærtorsdag kl. 15.30 – 17.00 i Skovkvarteret – læs mere om samarbejdet her…

Er du typen der ønsker at blive i byen og nægter at gå på kompromis med det gode liv i København? Ooog alligevel drømmer du om mere plads, fred, grønne omgivelser og egen indgang? ?Lyder det som en villa i forstaden??
Det er det ikke. Du kan nemlig få et lille stykke forstad i byen – bare 12 min fra Kgs. Nytorv.

Men det er ikke det hele….

Vi har nemlig arbejdet med at give dig flere kvadratmeter for pengene, både indvendigt og udvendigt!

Vi ved fra Radiorækkerne, at der opstår et helt særligt fællesskab og naboskab, når et helt bykvarter flytter ind nogenlunde samtidigt.

Derfor har vi udviklet TETRIS WALL til fælles- og aktivitetshuset i Skovkvarteret. Det blir en fantastisk ramme for beboerne, hvor de kan boltre sig på en masse ekstra kvadratmeter og desuden vil aktivitetshuset blive et sted hvor kvarterets familier kan mødes med børnene til leg, drikke en kaffe med naboerne eller måske til en ugentlig fællesspisning? Det er kun fantasien som sætter grænser.
Skærtorsdag vil Mira Cordsen fra Experience Ørestad (og som flytter ind i Skovkvarteret) og Spacon X fortælle om hvordan man skaber fællesskaber, som engagerer og inviterer til leg og deltagelse.

SÅ KOM SKÆRTORSDAG I PÅSKEN kl. 15.30 – 17.00 og oplev de mange muligheder, ekstra kvadratmeter og en friskbrygget cafe latte. Arrangementet foregår i Skovkvarterets fælleshus, i bunden af tårnet. Men du kan også komme ind i prøvehuset og se det 3-etagers rækkehus på 104 kvm og en fantastisk udsigt over Kalvebod Fælled. Det er på Richard Mortensens Vej 18 -find vej her.

Du kan også se hele Spacon & X møbelkatalog her