» Vil du have direkte adgang til naturen?

Vil du have direkte adgang til naturen?

oktober 20, 2015

11249873_303462509777878_700888732_n
Sigrid Hjermind vandt en middag på Kadeau for dette billede.

Stjerneklar himmel, et blødt tæppe og en kop te. Det var sådan en aften, at Sigrid Hjermind valgte at dele et billede fra sin terrasse i Radiorækkerne. Hun har direkte adgang til frisk luft fra sin terrassedør og går hun en kort tur, står hun midt på Fælleden.

Radiorækkerne ligger i Ørestad Nord, men kun få stop videre med metroen derfra, ligger Skovkvarteret i Ørestad Syd. Rækkehusene i Skovkvarteret er faktisk endnu tættere på naturen. Om sommeren kan du nyde solen fra egen terrasse, plante krydderurter i potter og lade dem suge til sig af regn og lys. Køkken-alrummet nyder godt af lysindfaldet fra det store vinduesparti, som bringer naturen direkte ind i stuen.
Fra Radiorækkerne ved vi, at lige der mellem alrum og terrasse – er beboernes yndlingsspot og foretrukne opholdssted i huset. Og vi forstår dem godt, så derfor har vi taget den erfaring med videre til byggeriet af Skovkvarteret, hvor vi gør os umage for, at køkken-alrummet er optimalt indrettet til familiens hverdag.

Kom til åbent hus i Skovkvarteret søndage kl. 14 – 15.30 eller kontakt Living Homes og book din egen fremvisning af Skovkvarteret.

Du kan også møde Christina og Jonas, som sidder lige på yndlingsstedet i deres stue. De bor i rækkehus med egen terrasse. Tæt på by og natur …

Læs mere om Christina og Jonas her.