» Ildsjælen bag Tetris

Ildsjælen bag det hele

Vi vil gerne introducere dig til Rasmus Friis. Ildsjælen, der grundlagde Tetris A/S og idémager bag Skovkvarteret, som giver plads til familieliv i storbyen, uden at du behøver give køb på forstadens goder.

Mød Rasmus her, og hør hans vision om at bo, arbejde og leve i byen.

 

_

Bo, arbejd og lev i byen

København er indenfor den seneste årrække blevet kåret som verdens bedste by at bo i – hele tre gange. Indbyggertallet stiger og flere ønsker at slå rødder i byen kontra at flytte til forstaden, når familien bliver større.
Mange vil rigtig gerne bruge byen, leve i byen og arbejde i byen. Derfor er vores mantra og vision for alt, hvad vi udvikler: bo, arbejd, lev i byen uden at gå på kompromis med de goder, forstaden tilbyder familielivet.

Følg os på Instagram @tetrisas eller find inspiration på #boarbejdlevibyen – et sted vi opfordrer alle til at dele livet i byen.

Hvem er ham Rasmus egentlig?

Rasmus Friis er oprindeligt uddannet tømrer og har arbejdet med byggeri og udvikling i mere end 26 år – sin ’unge’ alder til trods. Efter at have fået svendebrev, læste Rasmus til bygningskonstruktør, men endte med en kortere uddannelse som byggetekniker – han kunne ikke sidde stille, og iværksættertrangen tog over. Han etablerede sit eget tømrerfirma, Rasmus Friis A/S, for at tjene til livet under studierne, og det viste sig at være langt sjovere end at læse.

Sidenhen kom ejendomsudviklingsfirmaet Tetris A/S til, som så dagens lys i 2008. Tetris A/S har specialiseret sig i udviklingsprojekter i hovedstaden, hvor hovedfokus er udvikling af boliger og erhverv, baseret på at skabe et tilbud til københavnere, der ønsker at bo, arbejde og leve i byen med familien.

Privat sidder Rasmus heller ikke stille, men er en aktiv levemand, der værdsætter høj kvalitet. Rasmus bor selv med sine tre børn i ét af vores bykvarterer, så han udlever for alvor drømmen om at bo, arbejde og leve i byen.

Rasmus er ikke alene

Bag Rasmus står et helt hold af kompetente og engagerede kollegaer, der løfter visionen sammen som Tetris A/S. Der er 17 ansatte i Tetris A/S og 19 ansatte i Rasmus Friis A/S. Alle med hver deres specifikke kompetencer.

Vi har udviklet flere både erhvervsejendomme og private projektboliger i hele København. Bl.a. står vi også bag boligkvarterene Radiorækkerne på Islands Brygge (et moderne svar på Kartoffelrækkerne) og Frikvarteret i Nordhavn. Derudover har vi udviklet og opført fremtidens kontorhus på Adelgade, Turbinehuset.

Tetris A/S holder til på Rentemestervej i Københavns Nordvestkvarter i en gammel bakelitfabrik. Den er naturligvis istandsat af Tetris A/S og datterselskabet Rasmus Friis A/S, og udgør vores fantastiske fælles firmadomicil.