» Hvad siger de andre?

Hva’ siger de andre?

For det meste er det rart at høre, hvad andre mennesker mener og siger om noget, du er interesseret i. Derfor har vi forsøgt at samle en række citater, udtalelser og tips – kald dem, hvad du vil, vi kalder det at ’få ro i maven’.

Mød herunder nogle forskellige beboere, der giver deres besyv med omkring mangt og meget ved at bo, arbejde og leve i byen.

Linette & Henrik, Skovkvarteret

Mød Linette, Henrik og deres lille søn Wilbert, der har købt rækkehus i Skovkvarteret. Linette og Henrik er flyttet fra lejlighed på Frederiksberg til rækkehus med egen terrasse, og de blogger om det nye liv som husejere – mød dem her: nybyggerfamilien.blogspot.dk.

Linda & Rasmus, Skovkvarteret

Du kan også læse, hvad de allerførste købere i Skovkvarteret, Linda og Rasmus, giver af tips til boligkøb. Læs med her.

Kim, Sophie & Miku

”Miku var for lille til at nyde vejens øvrige børn ved indflytning. Han har siden taget revanche med leg på vejen. Nu mødes kvarterets små rollinger dagligt med deres gå-vogne, løbecykler, farvekridt og boldspil – og de har en fest. Vi voksne hjælpes ad med at holde øje med banditterne og får samtidig vendt verdensituationen”.

Pernille, Ida & Loui

Pernille bor sammen med sine to skønne børn i Skovkvarteret. Tilbage i august 2016 var Pernille var blandt de absolut første der fik nøglen til deres rækkehus i Skovkvarteret. Siden da er kvarteret vokset og løbende flytter endnu flere familier ind i Skovkvarteret.

“Den primære årsag til, at jeg gik på boligjagt i midten af 2015, var fordi tiden nærmede sig, hvor min søn skulle skrives op i skole. Jeg var blevet godt træt af brosten og følte slet ikke, at børnene kunne bevæge sig og lege ordentligt. Vi skulle kunne komme ud og lege mere frit og have grønne arealer omkring os”, skriver Pernille.