» Hvad koster krydsfunktionalitet?

Hvad koster krydsfunktionalitet?

april 19, 2016

Kan I huske Spacon & X?

Det innovative arkitekt- og designfirma er en af vores samarbejdspartnere i Skovkvarteret, og har skabt en multifunktionel møbellinje specielt designet til kvarterets boliger og det fælles aktivitetshus. Ligesom os i Tetris A/S, arbejder Spacon & X med at gøre det muligt for børnefamilier at blive boende i byen, hvor kvadratmeterne er dyrere og dermed færre. Løsningen er krydsfunktionelle møbler, der bedre kan udnytte boligens plads ved at sørge for at den samme kvadratmeter kan bruges til flere forskellige ting – det er aktivitetsbaseret indretning!

Linette og Henrik, der for tiden blogger om deres rejse fra lejligheden på Frederiksberg til deres nye rækkehus i Skovkvarteret, fik præsenteret de multifunktionelle møbelløsninger Tetris Bench og Puzzle Wall for nogen tid siden. Det kom der et ganske underholdende blogindlæg ud af og nogle informative videoer, som kan ses her.

Hvis man har forelsket sig i designet fra Spacon & X, kan man se hele den specialdesignede møbellinje til Skovkvarteret her, hvor man som noget nyt også kan se vejledende priser på de forskellige elementer. Den endelige pris kommer dog an på sammensætningen af de forskellige dele.

Hør Nikoline og Svend fra Spacon & X fortælle om deres tanker om den krydsfunktionelle møbellinje, som de har skabt til Skovkvarteret, på videoen herunder.

Se priser på hele den specialdesignede møbellinje til Skovkvarteret her...