» Gode råd til dit boligkøb

Gode råd til dit boligkøb

juni 28, 2015

Rasmus og Linda var blandt de første til at købe bolig i Skovkvarteret. Og for dem var det ikke uden grund, at valget faldt på lige netop Arenakvarteret. De havde brugt lang tid på at researche efter den helt rigtige bolig. Bliv inspireret af dem nedenfor.

1

1. Tjek lokalplanerne
Det kan være en fordel at kende til områdets fremtid. Hvor kommer din bolig f.eks. til at ligge i forhold til kommende byggerier? For Rasmus og Linda er det et positivt tilvalg, at deres nye bolig ligger tæt på Royal Arena. ”Det giver liv og spændende aktiviteter i nærområdet, og så bliver Arenaen endda rigtig flot”, fortæller Linda.

2. Besøg tidligere byggerier
Hvis du er interesseret i projektkøb, så besøg firmaets tidligere byggerier. Det kan give et godt indblik i boligernes kvalitet og arkitektur. Linda og Rasmus har besøgt Radiorækkerne i Ørestad Nord, som er det første bykvarter Tetris har udviklet. ”Her kunne vi se visionen og mærke stemningen. Det gav en god ’proof of concept’-fornemmelse”, fortæller Linda & Rasmus.
Hør Christina og Jonas fortælle om deres køb af rækkehus i Radiorækkerne

3. Husk dine behov
Vil du gerne have en metro i nærheden? Trives du og din familie bedst med en masse naboer? Hvor langt vil du ha’ til skole og institutioner? Skriv jeres behov ned og lav en tjekliste for de forhold i prioriterer højt og mindre højt. Det afstemmer dels jeres egne forventninger og gør boligsøgningen mere overskuelig. Det gjorde Rasmus og Linda, og det hjalp dem til en effektivt boligjagt.

Vil du være først til at få nyheder og gode råd, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev til Skovkvarteret lige her!