» Glade grundejere til generalforsamling

Glade grundejere til generalforsamling

juni 8, 2017

I Skovkvarteret er det officielt, at de indflyttede beboere nu er grundejere og har været til den første ordinære generalforsamling efter indflytning.

Der var stor opbakning og rigtig mange boligejere var kommet til Skovkvarterets fælleshus for at få Tomas, Marc, Jesper og Michael fra Tetris A/S’ grundige gennemgang.

Vi glæder os over, at der var så mange fremmødte beboere til dagen, og at ønsket om et godt fællesskab i Skovkvarteret er så tydeligt. Interessen for at deltage i bestyrelsesarbejdet vidner om, at det er de helt rigtige mennesker, som har fundet frem til Skovkvarteret. Nemlig ildsjæle, som brænder for at præge både kvarteret og bydelen, og være med til at give Ørestad en aktiv, moderne og familievenlig københavnerprofil.

Ønsker et godt samarbejde

For Tetris A/S er målet ligeledes et godt fællesskab. Vi er med i bestyrelsesarbejdet, udelukkende fordi vi gerne vil investere tid og give hjælp og rådgivning til beboerne i Skovkvarteret. Vores håb er, at så kommer forvaltningen af kvarteret godt fra start, og et sundt og solidt grundlag for fællesskabet etableres fra starten.

Tomas Jandorf, som er direktør i Tetris A/S, er med i grundejerforeningen helt frem til alle boliger er solgt og en ny formand blandt beboerne kan udpeges, og en beboervalgt bestyrelse overtager styringen af bestyrelsesarbejdet.

Det betyder, at Skovkvarteret første tårn; Cyprestårnet, som for længst er solgt, har fundet deres formand blandt beboerne og har overtaget arbejdet med at drive deres egen ejerforening.

Vi glæder os til forsat at være en del af det vigtige arbejde med at bygge og etablere et godt kvarter. Vi ser også frem til på sidelinjen, at følge udviklingen af livet i Skovkarteret, og håber, at vores oplæg til et fundament for fællesskabet, er et godt udgangspunkt til det nye bestyrelsesarbejde.