» Er du first mover?

Er du first mover?

februar 5, 2016

I juli 2013 flyttede Robert og Line ind i deres projektbolig fra Tetris, som de havde købt langt før, det blev bygget. “Vi sprang bare ud i det. I virkeligheden var det som at hoppe ud fra 10-meter-vippen. Men vi tænkte, at vi måtte rykke nu, for det var en pris, vi kunne betale, og et sted, vi ville være,” forklarer Robert om at kaste sig ud i at købe en bolig, der ikke var bygget endnu.

Pionerparret
Parret kalder sig selv for pionerer, fordi de var nogle af de første, der købte et hus i Radiorækkerne. Og selvom det var nervepirrende at købe et hus, som kun var en skitse, så har det været en positiv oplevelse for dem: “Nu kan vi se visionen. Børnene kommer på løbehjul gennem rækkerne, det summer af liv, naboskabet er godt. Det er rart at være her, og det er rart at komme tilbage, når man har været væk. Det er det bedste, vi nogensinde har gjort,” siger Robert. Læs resten af deres historie her.

Hvad er fordelene?
Der er mange fordele ved at være pionerer – eller first movers. I starten kan det kræve en del af forestillingsevnen, fordi visionen ligger på en tom mark, men det kan samtidig betyde, at du er med til at forme et helt kvarter og samtidig stiger din bolig højst sandsynligt i værdi allerede fra du har købt, til du flytter ind.
Skovkvarteret er i fuld gang med at blive bygget, og du kan stadig nå at være én af de første til at flytte ind i rækkehusene. Se status på salget her. Er du i tvivl om, hvordan købsprocessen fungerer? Se vores gode råd og anvisninger her.