fbpx

Find vej til Skovkvarterets prøvehus og showroom

februar 1, 2017

I Skovkvarterets showroom kan du se lejligheder, rækkehuse og livet i Skovkvarteret gjort “levende”. Vi holder åbent hus hver  torsdag kl. 16.30-17.30 og hver søndag kl. 15.30 – 17.00 i showroomet på Richard Mortensens Vej 18. Du kan også komme indenfor i Skovkvarterets prøvehus, som er et tre-etagers rækkehus med udsigt over Kalvebod Fælled. Kom og fornem boligerne, se området – og hør, hvordan du i Skovkvarteret kan bo, arbejde og leve i byen.

Har du spørgsmål om boligerne i Skovkvarteret, kontakt Living Homes:
Living Homes A/S – Islands Brygge
Peter Norvig & Hanne Nørrisgaard
T:+45 70 10 20 19
E: info@livinghomes.dk

Det er nemt at finde Skovkvarteret, uanset om du er i metro, bil eller på cykel – se her:

Bil:
Du kan følge metroen næsten hele vejen til vores showroom. Du kører ned af Ørestads Boulevard til du er et par hundrede meter fra Vestamager metrostation. Her drejer du til højre af Ejler Billes Allé. Kør ned for enden af vejen til du når showroomet på højre side. Der er parkeringspladser foran showroomet, som er markeret med Skovkvarteret-flag.

Cykel:
Ligesom i bil kan du følge metrostrækningen mod Vestamager. Her drejer du til højre af Ejler Billes Allé. Kør ned for enden af vejen til du når showroomet på højre side. Showroomet er markeret med Skovkvarteret-flag og her er der mulighed for at stille cyklen.

Offentlig transport:
Du tager metroen mod Vestamager og står af på Enten Ørestad St. eller på Vestamager station. Afhængig af hvilken station du står af på, så går du langs Ørestads Blvd indtil du når Ejler Billes Allé. Fortsæt ned for enden af vejen til du når showroomet på højre side. Showroomet er markeret med Skovkvarteret-flag.

 

[ninja_forms id=7]