» Familieliv på flere etager

Familieliv på flere etager

november 1, 2016

L1070232

I Skovkvarteret har vi indrettet rækkehuse i 2 og 3 plan, for der er mange grunde til, hvorfor det giver mening at bygge i højden, når man bygger i byen:

❶ Byens grundpriser skyhøje. Med et 3-etagers hus får man flere kvadratmeter til en bedre pris, fordi husets grund ikke behøver at være så stor. Se status på salget i Skovkvarteret her eller hør mere om totaløkonomien i projektsalg her…

❷ Vi tror, at flere etager passer rigtig godt til de behov, man har som børnefamilie i byen. For bloggerparret Linette og Henrik, der har købt et af Skovkvarterets rækkehuse, passer de 3 etager helt perfekt sammen med deres tanker om familielivet. Læs om deres overvejelser her.

❸ Vi ved fra tidligere projekter, at beboerne er glade for at bo på 3 etager. Herunder kan du høre, hvorfor Christina og Jonas synes, det er skønt at bo i deres 3-etagers hus i Radiorækkerne.

For at du sådan for alvor kan få en fornemmelse, af hvordan livet rummer en masse muligheder med flere plan, så kan du komme forbi Skovkvarteret til åbent hus torsdage kl. 16.00-17.00 og søndage kl. 15.30-17-00. Find vej her.

Vi ses i Skovkvarteret!