» Få del i Ørestads fællesskab og foreningsliv

Få del i Ørestads fællesskab og foreningsliv

maj 19, 2016

_P4A1993

Mira Margaritha Cordsen har skrevet et blogindlæg om de mange arrangementer og foreninger, der vokser frem i Ørestad. Som ørestadsekspert, kommende beboer i Skovkvarteret og arrangør af Ørestad Kulturdage i både 2014 og 2015, har Mira virkelig fingeren på bydelens pulserende foreningsliv, og hun deler med glæde ud af sin viden og erfaring.

Gør Ørestad til dit eget

Ørestad er stadig et relativt nyt område, og Mira fortæller, at mange nye tilflyttere får lyst til at være med til at sætte deres eget præg på bydelen. Det har betydet, at der på kort tid er opstået et imponerende udvalg af lokale foreninger og tiltag, som man kan være med i – uanset om man er interesseret i korsang, er sportsfan eller elsker naturen.

I indlægget har Mira desuden samarbejdet med Tetris A/S om at skabe en Ørestadsliste, og samlet en række must-have links til nogle af de mange foreninger, netværk, organisationer og kulturelle initiativer i bydelen. Listen kommer løbende til at blive opdateret med flere af Ørestads spændende tiltag, så hvis du mener, der er noget, der mangler, er du velkommen til at skrive – så kommer det med på listen.

Læs hele Miras blogindlæg her, og få inspiration til, hvordan du kan indrette et spændende liv i Ørestad.