» Få svar på de 5 mest stillede spørgsmål

Få svar på de 5 mest stillede spørgsmål

oktober 3, 2016

alternativ-forstaden
Vi ved, at tiden kan være knap. Derfor har vi her samlet svarene på fem af de spørgsmål, vi bliver spurgt mest om.

1⃣ ️Hvor kan man parkere bilen, når nu der ikke er biler i området?
Der er planlagt 4 p-huse i Ørestad Syd. Eet er allerede åbnet på Robert Jacobsens Vej og man kan også parkere ved både Vestamager metrostation og på Ørestad metrostation. Derudover kommer der p-huse på Richard Mortensens Vejs sydlige ende, på Ejler Billes Allé – lige op ad Skovkvarteret og et i Hannemanns kvarteret. Læs mere om parkering i Ørestad og se kort over både nuværende om kommende p-huses placering her.

2⃣️ Hvornår står hele kvarteret klar?
Første etape er færdig og beboerne er flyttet ind henover sommeren. De følgende etaper er allerede i fuld gang og indflytning sker løbende, som byggeriet bliver færdigt. Hele Skovkvarteret en planlagt til at stå færdig i foråret 2018.

3⃣️ Hvornår kan vi flytte ind?
Køber du én af de boliger, der er klar og til salg nu, kan du flytte ind øjeblikkeligt. Køber du et hus, som er en del af etaper, som enten er i gang eller ikke påbegyndt, kan du flytte ind løbende, som husene er færdigbygget. Vi har f.eks. lige nu rækkehuse til salg med indflytning medio januar 2017. Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at flytte ind i Skovkvarteret i 2017, kan du kontakte ejendomsmægler Living Homes.

4⃣️ Hvad er prisforskellen på de 3 typer rækkehuse?
Type 1: 4.095.000-4.495.000 kr.
Type 2: 3.745.000-3.945.000 kr.
Type 2A: 3.695.000-3.945.000 kr.

5⃣ ️Er der en grundejerforening?
Vi har allerede stiftet en grundejerforening, som vi sørger for bliver sat godt i gang og som bliver overdraget til beboerne, når alle beboere er flyttet ind, så svaret er ja. Vi sørger for, at levere en digital platform, Borigo, som er et beboerintranet hvor alle kan kommunikerer internt i Skovkvarteret, på tværs af boligform.

Du kan finde flere svar lige her. Du kan selvfølgelig også altid komme ud til åbent hus, hvor vi står klar til at svare direkte på dine spørgsmål. Find vej her.