» REJSEGILDE I SKOVKVARTERET

REJSEGILDE I SKOVKVARTERET

marts 20, 2017

Mandag d. 17. april 2017 – eller 2. påskedag – er der god grund til at komme til Skovkvarteret. Her skal du tilmelde dig rejsegilde, og være med til at fejre, at nye etaper er i fuld gang med at blive opført. Til rejsegildet kan du opleve Skovkvarteret helt tæt på og få et indblik i, hvordan du kan indrette dit liv i Skovkvarteret.

FÅ PLADS OG TID TIL FAMILIEN

I Skovkvarteret kan du indrette dit liv tæt på både natur og byliv. Skovkvarteret ligger i Arenakvarteret, hvor der er alt lige fra indkøbsmuligheder, pasning til de helt små, Kalvebod Fælled Skole til de lidt større og skøjtehal og Royal Arena til hele familien. Du behøver ikke bevæge dig langt væk, og fordi alt ligger i nærheden, har du mere tid til familien.

Når den står på kvali-tid med familien så bugner Kalvebod Fælled i det hele taget med aktivitetsmuligheder og vi har sørget for, at du bor midt i det hele.

OPLEV LIVET MELLEM HUSENE

Skovkvarteret er udviklet med en vision, der bygger på fællesskab, plads og tryghed. Her bor du i eget rækkehus, med egen indgang og egen terrasse. Desuden er Skovkvarteret bilfrit og du kan derfor trygt sende ungerne ud og lege på de grønne fællesarealer. Her kan de møde de andre børn i kvarteret, mens du tager en snak med naboen.

Kort sagt: Skovkvarteret rummer alle tænkelige forudsætninger for, at du og din familie kan få lidt ekstra tid og plads i hverdagen.

Er du nysgerrig på at opleve Skovkvarteret, så kom til rejsegilde d. 17. april 2017. Læs mere og tilmeld dig her.

Se status på salget i Skovkvartret