» Få fart på…

Få fart på…

august 13, 2019

 

Kampagne – ELEKTRISK LØBEHJUL

Går du og drømmer om en bolig tæt på byen men i fredelige omgivelser?

Skovkvarteret ligger i en bilfri-zone, hvilket giver rolige omgivelser. At bo i en bilfri-zone er skønt. Det betyder, at børnene kan lege udenfor uden, at du som forælder skal bekymre dig om biler. Den bilfri-zone betyder også, at alle biler skal parkeres et stykke fra boligerne.

Men når hverdagen skal hænge sammen, ved vi godt, at det nogle gange kan være nødvendigt at have transportmulighederne lige ude foran hoveddøren.

For a gøre det lettere for dig at bringe varer hjem fra supermarkedet, komme til metroen, til bilen eller endda på arbejde har vi nu lavet en god og sjov kampagne til gavn for dig, som går og drømmer om en ny bolig!

Fra nu og til og med den 1. september får du nemlig et ELEKTRISK LØBEHJUL med i handlen GRATIS, når du køber en bolig i Skovkvarteret. Med et elektrisk løbehjul kan du let og elegant sno dig gennem trafik, bringe varer hjem m.m.

Slå til nu!

MEN du skal være hurtig, for kampagnen løber kun frem til september. Kom til Åbent Hus allerede i denne uge og se Skovkvarterets boliger, som ligger lige ud til den fredede Kalvebod Fælled. Vi har Åbent Hus hver torsdag og søndag, som du kan læse meget mere om under fanen ‘Åbent Hus’ i menuen.