» Dem du møder i processen

Dem, du møder i processen

Når du vælger at købe en projektbolig i Skovkvarteret, eller måske ’bare’ snuser rundt i universet omkring Skovkvarteret, vil du møde forskellige personer. Her en kort introduktion, så har du en idé om, hvem der tager sig af hvad.

Michael Krolykke, Tetris A/S

Det er Michael, du møder i Skovkvarteret, og han er manden der ved det meste af alt det, du har brug for at vide om Skovkvarteret. Michael er projektchef og styrer alt i byggeriet fra start til slut. Du kan også møde Michael af og til til Åbent Hus og til de arrangementer, som vi købende har i kvarteret.

Jesper Sinding, Tetris A/S

Jesper møder du typisk først, når du har købt din drømmebolig i Skovkvarteret. Herefter inviterer vi til intromøder om byggeriet, hvor Jesper fortæller om processen og om noget af det med småt. Jesper er ingeniør, men heldigvis med en veludviklet sans for humor.

Pernille Karstoft Bak-Jensen, Tetris A/S

Pernille er helt sikkert også én i vil møde, eller opleve på Skovkvarterets intranet Borigo, hvis i flytter til kvarteret. Pernille har meget af kontakten til vores beboere, og svarer på alle henvendelser om eksempelvis teknikken i boligerne, byggeriet eller indkaldelse til møder mv.

Michael Borchers, Rasmus Friis A/S

Michael er den ansvarlige entreprenør og ham, der sørger for, at byggeriet sker planmæssigt og forsvarligt. Han er omkring på byggepladsen det meste af tiden og sjældent på sin kontorplads. Hvis du møder ham, vil det alligevel være ham med den hvideste skjorte.

Du vil også have kontakt med vores mæglerteam for Skovkvarteret, Living Homes, hvis du bliver interesseret i en bestemt bolig. Dem vil du kunne møde til Åbent Hus-arrangementer, og det er også hos dem, du finder svar på, hvad der er solgt. Find dem her

Rasmus Friis

Stifter af Tetris A/S: Udvikleren, tømreren, arkitektsønnen og stilbevidst levemand med en vision for København. Rasmus Friis vil give alle københavnere et alternativ til forstaden og gøre det muligt for dem at bo, arbejde og leve i byen.

 

Tomas Jandorf

Partner og central person i Tetris A/S. Tomas har arkitektbaggrund og er også virkelig skarp på det med kontrakter, byggejura og … nå ja, gamle biler er han bare helt tumpet med.