» Brug din by i sommerferien

Brug din by i sommerferien

juli 8, 2015

IMG6432
                        Vi byder på is hele sommerferien til åbent hus hver søndag.

Sommeren står for døren. Det betyder for de fleste en velfortjent ferie i sommerhus eller udlandet. Skal du tilbringe sommeren i byen, så fortvivl ej – der sker nemlig også meget spændende i byen i sommerferien, så du kan roligt tage ungerne med rundt i gode, gamle København. Her er et par ideer til, hvad du og familien kan bedrive feriedagene med på Amager.

Dukkert og crêpes
Når solen skinner, kan det være rart med en dukkert. På Amager Strand kan du udfolde din indre vandhund – og så kan du jo invitere familien på lækre crêpes efterfølgende fra Crêpe Kitchen, som ligger lige i vandkanten på Amager Strand Promenade. Du kan tjekke menuen ud her.

Honninghøst
Eller prøv noget helt andet, og tag med honningproducenten ’Bybi’ på honninghøst d. 22. august. Du kan læse meget mere om de to arrangementet her.

Is til alle i Skovkvarteret
Du kan selvfølgelig også besøge Åbent Hus i Skovkvarteret. Vi inviterer på kolde is til børn og barnlige sjæle – og på smugkig af rækkehuse og lejligheder – hver søndag hele sommerferien fra kl. 14-15.30. Find let vej med rutevejledningen her – uanset om du er på cykel, i bil eller med metro.