» Bloggerliv i et spirende københavnerkvarter

Bloggerliv i et spirende københavnerkvarter

juli 31, 2017

Er det en god idé at købe en bolig, som ikke er bygget endnu? Hvordan skaber man et spritnyt børnevenligt bykvarter med godt naboskab? Tør vi satser på en bydel hvor alt er nyt? Er Ørestad så øde og vindblæst, som man siger?

Spørgsmålene er mange, når unge familier laver den første og største investering nogensinde, og køber en bolig, som de først kan flytte ind i mange måneder senere. Og der kan da også være både fordele og ulemper forbundet med projektbyggeri. Dem kan du læse meget mere om her eller du kan besøge Nybyggerfamiliernes blog, hvor 4 familier fra Skovkvarteret blogger om livet i en nybygget bydel i København.


Livet er i gang 

Nybyggerbloggen startede i 2016 med det unge par Linette og Henrik, som bloggede om deres overvejelser, tanker og erfaringer med at rykke fra en penthouse lejlighed på Frederiksberg – og til rækkehus i Skovkvarter i Ørestad. På rejsen var de mange store overvejelser igennem, som de delte på bloggen. Undervejs blev de forældre og vi var også med dem fra huset blot var gråt beton på en mudret byggeplads, og til de fik nøglerne og flyttede ind, som nogle af de første indflyttere i bydelen.

Nu er det spirende bykvarter fyldt med liv og mange københavnerfamilier er flyttet ind og har taget hul på et helt nyt kapitel i deres liv. Det særlige ved at flytte i projektbyggeri er nemlig, at mange familier flytter ind samtidigt og er fælles om at være nybyggere i en ung bydel, som med sine 12 min. til København K og en spytklat fra Kalvebod Fælleds vilde natur, har ret optimale rammer for at få det bedste fra 2 verdener.


Få indblik i fire familiers hverdag

Netop kombinationen af et trygt og børnevenligt bykvarter med naturen lige udenfor døren – og det pulserende byliv bare 12 min i metro fra matriklen, er netop det de 4 familier blogger om. Her kan du følge med i det naboskab, som er opstået i bydelen, være med når nybyggerne holder sommerfest, hygger på vejen eller du kan få lidt “inside” om de nye børneinstitutioner, som er en væsentlig årsag til, at familierne er flyttet til bydelen.

Læs med når 4 familier skiftes til at dele deres hverdag, tanker og oplevelser i Skovkvarteret – på nybyggerfamiliernes egen blog.