RÆKKEHUSENE

Vi bygger 66 nye rækkehuse i Skovkvarterets sidste etape – helt ude på kanten af Fælleden!
De nye rækkehuse er fordelt lidt anderledes end i først del af Skovkvarteret. Du kan vælge mellem 3 typer, placeret i små klynger og alle centreret omkring en grøn midte med legeplads og et fælles grønt åndehul i kvarteret. Husene er indrettet optimalt på 1½, 2½ og 3 plan med hhv. 2 eller 3 værelser, stue, køkken/alrum og terrasse. Salget i etape II er i fuld gang. Se status på salget her…

Du har plads til dig selv og dine børn. Du har din egen indgang, terrasse og nogen endda med en stor tagterrasse. Se husene, og oplev Arenakvarterets nye bykvarter – til åbent hus i Skovkvarteret.

Kom til åbent hus i Skovkvarteret torsdag og søndag

Er du typen der ser med fingrene?

SÅ KOM TIL ÅBENT HUS OG MÆRK, FØL OG OPLEV SKOVKVARTERET. Hvis du samtidig er typen, der ønsker at bo, arbejde og leve i byen, og som nægter at gå på kompromis med det gode liv i København, så kom i vores showroomet eller prøvebolig –  torsdage kl. 16.00-17.00 eller søndage kl. 15.30-17.00! Find vej her.

 

Modtag nyhedsbrev

Én gang om måneden udsender vi Skovkvarterets nyhedsbrev. Vær den første til at modtage information om salg af nye boliger, rejsegilde og fortællinger fra beboerne i Skovkvarteret. Vær på forkant med aktiviteter i Ørestad Syd og udviklingen i området. Tilmeld dig nyhedsbrevet nu.

 

Se boligpræsentation

Læs mere om de forskellige boliger, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om de forskellige boliger i Skovkvarteret i én pdf. Få præsentationen sendt direkte til din inbox…

Rækkehusene i Skovkvarteret

Husene har en lidt større variation i 2. etape, med forskudte facader, halve plan og indgang via udvendige trappereposer og store tagterrasser. Facaderne er mursten i forskellige nuancer, så husene har et levende og gedigent udtryk, med spil og variation i det enkelte huse. Fælles for alle rækkehusene er adgang til terrasse fra stue/køkken. Type 1, 2a og 2b har køkken-alrum, hvor type 3 tillige har separat stue.

Se en præsentation af de forskellige typer af rækkehuse længere nede på siden.

Der er også masser af liv mellem husene, fordi gaderne i Skovkvarteret er bilfri. Her kan børnene frit lege og rende på besøge hos legekammeraterne, mens du får en snak med naboen. Det er altså dig og dine børn eller venner, der kommer i første række i Skovkvarteret. Læs f.eks. om Casper og Josefine, som bor i Skovkvarteret og har valgt bilen fra.

Etape I er næsten udsolgt. Men der er enkelte ledige huse tilbage i Skovkvarterets første etape, se dem her…

Rækkehus type 1

Type 1 rækkehusene er de mindste af de 3 typer rækkehuse. De er på 73-79 m2 fordelt på 1½ plan.

I stueetagen træder du ind i en dejlig stor entré med adgang til husets badeværelse og et værelse. Køkken/alrummet har vinduespartier fra gulv til loft, og direkte adgang til terrassen.
Fra stueetagen går du ad en trappe til første sal, hvor huset andet værelse ligger.

Du finder planer og indretning af type 1 rækkehusene her 

Rækkehus type 2a

Type 2a rækkehuse er på ca. 127 m2 fordelt på 2½ plan. Rækkehuset har indgang på 1. sals niveau, hvor du træder ind i entreen med adgang til et værelse og et badeværelse.

Lidt utraditionelt har rækkehuset indgang på 1. sals niveau, hvor du også møder huset første terrasse. En hyggelig velkomst med plads til en udvendig hyggekrog.

På øverste etage ligger køkken og en stor tagterrasse.

Du finder planer og indretning af rækkehusene for type 2 lige her.

Rækkehus type 2b

Type 2b rækkehuse er på 124 m2 fordelt på 2½ plan. Rækkehuset har indgang på 1. sals niveau, hvor du træder ind i entreen med adgang til et værelse og et badeværelse.

Lidt utraditionelt har rækkehuset indgang på 1. sals niveau, hvor du også møder huset første terrasse. En hyggelig velkomst med plads til en udvendig hyggekrog.

På øverste etage ligger køkken og terrasse.

Du finder planer og indretning af rækkehusene for type 2 lige her.

Rækkehus type 3

Type 3 rækkehuset er på ca. 120 m2 fordelt på 3 plan.

Stueplan har en entré med garderobe, badeværelse og et lyst køkken/alrum med spiseplads og direkte adgang til terrassen. Rummet har et gulv til loft vinduesparti, som gennemlyser stueetagen.

Fra stueplan går du ad en åben trappe op til 1. sal, her har du stuen og et soveværelse. Videre op ad trappen til 2. sal, hvor du har ét badeværelse mere og 2 værelser.

Du finder planer og indretning af rækkehusene for type 3 her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om boligerne i Skovkvarteret, kontakt Living Homes:
Living Homes A/S – Islands Brygge
Peter Norvig & Hanne Nørrisgaard
T:+45 70 10 20 19
E: info@livinghomes.dk