LEJLIGHEDERNE

Vi bygger 2 tårne i Skovkvarterets 2. etape. I kvarterets nordvestlige hjørne, helt ud til Kalvebod Fælled, kommer Birketårnet med 3 lejligheder pr. etage – fordelt over 7 etager. I Birketårnet kommer der desuden et fælles aktivitetshus i kælderen, som kan lejes af alle i Skovkvarteret. Etape I er næsten udsolgt og salget i etape II er i fuld gang. Se status på salget her…

Lejlighederne er alle lyse og rummelige. Her kan du nyde freden, udsigten og fællesskabet i Skovkvarteret. Kom til åbent hus i Skovkvarterets showroom og oplev vores alternativ til forstaden. Tårn nummer 2 er Lærketårnet, som kommer i salg senere.

Er du typen, der ser med fingrene?

SÅ KOM TIL ÅBENT HUS OG MÆRK, FØL OG OPLEV SKOVKVARTERET.

Er du samtidig typen, der vil bo, arbejde og leve i byen, og som
ikke vil gå på kompromis med det gode liv i København?
Så kom forbi torsdage kl. 16 – 17 og søndage kl. 13.30 – 14.30.
Find vej her.

 

Modtag nyhedsbrev

Skovkvarterets nyhedsbrev kommer ca. en gang om måneden. Her får du information om salg af nye boliger, rejsegilde og fortællinger fra beboerne i Skovkvarteret. Vær på forkant med aktiviteter i Ørestad Syd og udviklingen i området. Tilmeld dig nyhedsbrevet nu.

 

Se boligpræsentation

Læs mere om de forskellige boliger, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om de forskellige boliger i Skovkvarteret i én pdf. Få præsentationen sendt direkte til din inbox…

Lejlighederne i Birketårnet

Med 25 lejligheder i alt, ligger der fra stue til 6. sal lejlighedstyperne 1, 2 og 3 på hhv. 103 m², 93 m² og 97 m². Lejlighederne er indrettet med entré, et stort rum til køkken og stue, bad, depotrum, og rummelige værelser. Der ligger en altan i forbindelse med stuen, og alle rum har store vinduer til gulv, så lyset kommer langt ind i din lejlighed og du kan nyde udsigten over Fælleden, så langt øjet rækker.

 

 

På toppen ligger penthouselejlighederne type 1, 2, 3 og 4 på hhv. 129 m², 119 m², 126 m² og 145 m². Her har du udsigt over hele kvarteret, Kalvebod Fælled og resten af byen. Lejlighederne er indrettet i 2 etager med en trappe mellem etagerne. På nederste etage har du entré, stort køkken med udgang til altan og på øverste etage ligger stuen, hvor du også har altan. Kontakt Living Homes på tlf. 7010 2019 for at høre mere.

Lejlighed TYPE 1

Type 1: 7 lejligheder á 103 m² fordelt på 1 plan. Ét stort soveværelse og 2 mindre. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 1 har store vinduer og udsigt på tre facader mod Kalvebod Fælled og København.

Se plantegninger og snit her

Lejlighed TYPE 2

Type 2: 7 lejligheder á 93 m² fordelt på 1 plan. Ét stort soveværelse og 2 mindre. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 2 er mindre end type 1 og 3, men har samme størrelse køkken og værelser.

Se plantegninger og snit her

Lejlighed TYPE 3

Type 3: 6 lejligheder á 97 m² fordelt på 1 plan. Ét stort soveværelse og 2 mindre. Stue/køkken placeret i hjørnet for maksimalt lysindfald. Type 3 har stue/køkken som det centrale samlingselement.

Se plantegninger og snit her

 

 

Birketårnet penthouse TYPE 1

Penthouselejlighed på 129 m² fordelt på 2 plan. Udsigt over København og Kalvebod Fælled og 4 soveværelser. Type 4 har som eneste lejlighed egen indgang til værelse fra opgang på 8. sal. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

Birketårnet penthouse TYPE 2

Penthouselejlighed på 119 m² fordelt på 2 plan. Store vinduer sikrer udsigt over hele byen. 3 soveværelser, 2 badeværelser, hvor det ene har adgang fra det store soveværelse. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

 

Birketårnet penthouse TYPE 3

Penthouselejlighed på 126 m² fordelt på 2 plan. Udsigt mod syd og Kalvebod Fælled og den nye bydel. 3 soveværelser, 2 badeværelser, hvor det ene har adgang fra det store soveværelse. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

Birketårnet penthouse TYPE 4

Penthouselejlighed på 145 m² fordelt på 2 plan med i alt 4 soveværelser. Udsigt mod syd/øst. Første parket til Fælleden og den nye bydel. Type 4 har det største soveværelse på 17 m² og 2 mindre soveværelser. Køkken-alrum ligger på 1. plan og stuen ligger på 2. plan.

Se plantegninger og snit her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om boligerne i Skovkvarteret, kontakt Living Homes:
Living Homes A/S – Islands Brygge
Peter Norvig & Hanne Nørrisgaard
T:+45 70 10 20 19
E: info@livinghomes.dk