KØB

Hvordan køber jeg et hus eller lejlighed i Skovkvarteret?

Det er en stor beslutning at købe en bolig. Du har måske slet ikke prøvet at købe en bolig før eller kun prøvet at købe en andelslejlighed.

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Både med de generelle spørgsmål du har om projektbyggeri – hør med her når Pia fra Tetris fortæller om totaløkonomien i projektbyggeri.
Eller lad dig guide af Tomas og hør trin for trin hvordan købsprocessen forløber, når man køber projektkøb

Kom til åbent hus i Skovkvarteret torsdag og søndag

Er du typen der ser med fingrene?

SÅ KOM TIL ÅBENT HUS OG MÆRK, FØL OG OPLEV SKOVKVARTERET. Hvis du samtidig er typen, der ønsker at bo, arbejde og leve i byen, og som nægter at gå på kompromis med det gode liv i København, så kom i vores showroomet eller prøvebolig –  torsdage kl. 16.00-17.00 eller søndage kl. 15.00-16.00! Find vej her.

 

Modtag nyhedsbrev

Én gang om måneden udsender vi Skovkvarterets nyhedsbrev. Vær den første til at modtage information om salg af nye boliger, rejsegilde og fortællinger fra beboerne i Skovkvarteret. Vær på forkant med aktiviteter i Ørestad Syd og udviklingen i området. Tilmeld dig nyhedsbrevet nu.

 

Se boligpræsentation

Læs mere om de forskellige boliger, se plantegninger og få detaljeret viden om hele projektet. Vi har samlet alt information om de forskellige boliger i Skovkvarteret i én pdf. Få præsentationen sendt direkte til din inbox…

Få et overblik over processen

Forbered dig

Nu er du jo allerede i gang med at se på hus. Men inden du starter, eller når du starter med at lede efter din nye bolig, er det en god idé at lægge et budget, så du ved, hvad du har råd til. Hør her hvordan Tomas fra Tetris anbefaler, at du forbereder dig.

Undersøg og stil spørgsmål

I Skovkvarteret køber du en ny bolig, som ikke er opført endnu. Vi har gjort os umage for at guide dig igennem trin for trin og har prøvet at bevare nogle af de mest stillet spørgsmål. Hør med når Pia fra Tetris giver svar på mange af dine spørgsmål, så du kan forestille dig boligen endnu bedre.

Køb dit nye hus

Når du har besluttet dig for, hvilket hus du vil købe, underskriver du en reservation hos ejendomsmægleren.

Flyt ind i din nye bolig

Så er det bare at vente, indtil vi har bygget boligen færdig, og du kan flytte ind.

Se hele købsprocessen længere nede på siden…